Byhus/Rækkehus til salg i Nerja

Bolig ID: CST-SCB8-42904

€1,000,000

5,848 €/m2


171
5
soveværelser
1
Badeværelser
0
Grundareal

FANTASTISK HUS I CENTRUM AF NERJA. Stort hus, der ligger i et af de mest kommercielle områder i Nerja. Ideel til boliger eller forretning. Det har et omtrentligt areal på omkring 150 meter, fordelt i flere værelser, corrals, terrasser og terrasser. I overensstemmelse med dekretet af Junta de Andalucía 218/2005 af oktober 11, ejendom transfer skat / moms, udgifter notar og registreringsdatabasen reguleret af takst er ikke inkluderet i prisen. Agenturets honorarer er inkluderet. Pris gyldighed 7 dage, afhængigt af tilgængelighed og bekræftelse af ejere. Beskrivelsen og priserne angivet for ejendommene til salg på denne hjemmeside anses for at være korrekte. Oplysningerne på denne hjemmeside kan dog være genstand for fejl eller udeladelser. Ejendomme kan være underlagt prisændringer, salg eller tilbagetrækning fra markedet. Klienten har ret til at anmode om egenskabens dia eller fil. Nerja har den mest spektakulære kystlandskab i regionen Axarquia. I den østlige ende af byen brød foden af Sierra de Almijara ud i havet og dannede klipper i Maro -Cerro Gordo. Naturområdet indeholder en række jomfrubugter. Resten af kystfronten er oversået med mørke sandstrande og krystallinsk vand. Caletilla strand og Calahonda strand strækker sig ved foden af Balcon de Europa, et synspunkt med en fantastisk udsigt over Middelhavet. Kirken El Salvador, sorgernes eremitage og ørnens akvædukt er tre af juvelerne i den historiske arv på denne destination. Selv om dens turistattraktion par excellence er Cueva de Nerja.   Nerja har 16 kilometer kystlinje opdelt i fjorten strande. Burriana, Playazo, Torrecilla og Calahonda er de mest kendte og er udstyret med alle faciliteter. Kommunen har også flere bugter af stor skønhed.   . Nerja kan prale af den mest spektakulære kystlandskab i regionen Axarquia. I den østlige ende af byen brød foden af Sierra de Almijara ud i havet og dannede klipper i Maro -Cerro Gordo. Naturområdet indeholder en række jomfrubugter. Resten af kystfronten er oversået med mørke sandstrande og krystallinsk vand. Caletilla strand og Calahonda strand strækker sig ved foden af Balcon de Europa, et synspunkt med en fantastisk udsigt over Middelhavet. Kirken El Salvador, sorgernes eremitage og ørnens akvædukt er tre af juvelerne i den historiske arv på denne destination. Selv om dens turistattraktion par excellence er Cueva de Nerja.Balkon i Europa   Balcon de Europa ligger for enden af en palmebelagt allé. Synspunktet ligger omkring en cirkulær plaza, der ser ud til at flyde over havet. Det blev oprettet i stedet Nerja Lower Castle blev ødelagt i uafhængighedskrigen. Flere kanoner fremkalder enklavens militære fortid.  

Egenskaber

Setting

  • Nær Havet
  • shanty-house-village-1
    Nær By

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger