Lejlighed til salg i Frigiliana

Bolig ID: CST-SC2A-41022

€289,000

2,141 €/m2


135
4
soveværelser
2
Badeværelser
0
Grundareal

Varme og indbydende sydvendt duplex, et perfekt familiehjem beliggende i den smukke landsby Frigiliana. Denne hyggelige ejendom er opdelt i to etager. Når du kommer ind i lejligheden, bliver du mødt af en indbydende atmosfære. Første sal kan prale af to soveværelser med indbyggede skabe, der giver rigelig opbevaringsplads. Et velindrettet brusebad tilføjer bekvemmelighed. Hjemmets hjerte er den åbne stue, forstærket af en pejs, der skaber en hyggelig atmosfære. Køkkenet er veludstyret og blander med smag traditionel og moderne dekoration. Træd ud på balkonen for at blive betaget af en betagende udsigt over det omkringliggende landskab og det glitrende hav ud over. Stig op ad den charmerende trævindeltrappe til anden sal, hvor yderligere to soveværelser venter. Dette niveau har også et veludstyret badeværelse med badekar. En anden stue giver fleksibilitet til familieaktiviteter, og en anden terrasse inviterer dig til at slappe af, mens du nyder panoramaudsigten. Beliggende i et fredfyldt boligområde, tilbyder boligen ro, mens den forbliver tæt på alle faciliteter i Frigiliana. Byens charme kombineret med de rolige omgivelser gør denne ejendom til et ideelt valg for familier, der søger et rummeligt familiehjem. Gå ikke glip af muligheden for at gøre dette charmerende familiehjem i Frigiliana til dit eget. Omfavn skønheden i omgivelserne og komforten i et veldesignet boligareal. Kontakt os for at planlægge en visning og forestille os mulighederne for denne vidunderlige ejendom!

Egenskaber

Climate control

  • fireplace
    Pejs/Kamin

Features

  • dresser-drawers-5
    Pulterrum
  • dresser-wardrobe
    Indbyggede Garderobeskabe

Setting

  • Nær Havet
  • shanty-house-village-1
    Nær By
  • Nær Marina

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger