Byhus/Rækkehus til salg i Cervera del Maestre

Bolig ID: BSUCAS-001

€135,000

865 €/m2


156
2
soveværelser
2
Badeværelser

Smukt landsbyhus på 156m2, der blev totalreformeret i 2007 ligger på den sydlige side af landsbyen Cervera del Maestre.

Cervera er en lille, malerisk by ca. 25 km fra Benicarló og Peñíscola, men byen tilbyder alt til det daglige behov. Huset bygger på fem etager med to indgange fra hver side af gaderne.

Huset omfatter to soveværelser, to badeværelser og terrasser med en fantastisk udsigt. I stueetagen er der garage / lagerrum / vinkælder, vaskemaskine, køleskab og fryser.

På førstesalen finder vi et soveværelse hvor der er indbygget garderobe og med end-suite faciliteter.
Anden sal har et fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, køleskab, ovn, induktionskomfur med alle arbejdsflader lavet af granit. Soveværelse med monteret garderobe, og det har også end-suite faciliteter og en fransk-altan. Der er en dør til den bagvedliggende vej direkte fra køkkenet.

Tredje etage er indrettet som en spisestue plus en opholdsstue med monterede enheder og adgang til udendørs solterrasse med fantastisk udsigt.

Fjerde sal er en lounge med en anden solterrasse med storslået udsigt over det panoramiske landskab til Middelhavet. Huset sælges med alle møbler, elektriske varer og alt indhold.


Egenskaber

Parking

  • Garage

Udsigt

  • Panoramisk

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger