shutterstock 398860663 - Cullera

Boliger til salg i Valencia region

Oplev off-plan projekter og nybyggede boliger i Valencia region

Anbefalet
Front
4 sovevær. · 5 badevær. · 322 m²
€1,270,000 - €1,990,000
REF. ID: PROCBN-DON008
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet

Boliger til salg i Valencia region

Displaying 1 - 12 of 6911 properties

Din guide til Valencia region

content_copy Introduktion

Søger du bolig på den spanske kyst, kunne Valencia community måske være noget for dig. Med sin billedskønne beliggenhed på den østvendte del af den spanske kyst inviterer den selvstændige provins Valencia nytilflyttere inden for i luksuøse boliger – som skabt til den kræsne køber med sans for kultur, natur oplevelser, en afslappet og behagelig livsstil og selvfølgelig det lækre Middelhavskøkken.

Strand, sol og masser af seværdigheder i smukke Valencia

Valencia er andet og mere end endeløse sandstrande og lumumba under parasoller på strandbaren. Såvel selve provinsen som hovedstaden Valencia byder på masser af kulturelle oplevelser, festivaller, og historiske seværdigheder og mindesmærker. Du kommer ikke til at kede dig i solbeskinnede Valencia, hvor det pulserende byliv kæmper med spektakulær arkitektur om din udelte opmærksomhed.

Find drømmeboligen i Valencia med bolig-udland.dk

Uanset om du er på udkig efter en lejlighed i byen – evt. som penthouse, et rækkehus en villa et landhus i spansk hacienda stil eller måske en grund, hvorpå du selv kan bygge din spanske drømmebolig, kan du finde, hvad du søger i Valencia community. Der er sågar mulighed for at deltage i nybyggeri eller projektbyggeri, hvis du vil være helt sikker på en bolig i første række. Bolig-udland.dk hjælper gerne med at lokalisere lige præcis dit ønskehus eller -lejlighed i Valencia.