shutterstock 1288967620 - Arenal Bol, Calpe

Boliger til salg i Costa Valencia

Oplev off-plan projekter og nybyggede boliger i Costa Valencia

Anbefalet
234234323333
2 sovevær. · 2 badevær. · 80 m²
€380,275 - €1,100,000
REF. ID: PROVAL-CHG101
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet

Boliger til salg i Costa Valencia

Displaying 1 - 12 of 180 properties

Din guide til Costa Valencia

content_copy Introduktion

Costa Valencia, som er beliggende i den skønne Valencia provins i det østlige Spanien, udgøres af en lang og utroligt smuk og badevenlig kyststrækning. Så hvis du er strand-menneske og søger en bolig i Spanien, bør du på det kraftigste overveje Costa Valencia som din næste, blivende destination.

Smuk natur og lækkert badevand

Costa Valencia er det officielle navn for den kyst, som strækker sig fra det nordlige Costa Blanca Costa Blanca til det sydlige Costa de Azahar. Området forbindes af motorvejen A-7 og kystvejen N-332. Du kan nemt komme ind til Madrid eller Barcelona med tog fra de største byer på Costa Valencia – for eksempel Valencia city. Således har du, med en bolig på Costa Valencia, såvel uspoleret natur, lækker strand, og tætte forbindelser til omverdenen via offentlig og privat transport.

Find din nye bolig i Costa Valencia

Hvis du er forelsket i ideen om at bo tæt på det blå, blå Middelhav, nyde det sydspanske køkken og de lokale beboeres imødekommenhed, hjælper bolig-udland gerne med at finde en bolig. Uanset om du ønsker en lejlighed eller et byhus i en af de smukke byer som for eksempel Valencia City eller L'Eliana, eller om du ønsker at bo lidt mere afsides i en villa eller et landhus, et rækkehus eller et landhus, kan vi hjælpe dig – også hvis du øsnker at bygge dit helt eget hus på en byggeklar grund.