Norwegian rykker ind i Aarhus med tre ruter til Spanien og flyver nu også til Valencia fra København

By november 17, 2023 2 min læsning
Norwegian

Det norske lavprisflyselskab Norwegian begynder i foråret 2024 at flyve fra Aarhus Airport for første gang.

Det sker, når flyselskabet åbner tre nye ruter fra Aarhus Airport til de tre spanske byer Alicante, Malaga og Mallorca.

Det skriver Aarhus Airport i en pressemeddelelse.

Det er første gang, at det norske lavprisflyselskab starter ruter op i Aarhus Airport.

I første omgang kommer flyselskabet ind i sommermånederne 2024 med en sædekapacitet på omkring 50.000 rejsende til de tre spanske byer, skriver lufthavnen.

- Spanien er danskernes foretrukne rejseland, og Alicante har stået højt på vores ønskeliste længe, siger Aarhus Airport, i pressemeddelelsen.

Der er rigtig mange østjyder, som har feriebolig dernede og benytter Alicante som deres andet hjem, og de får nu endelig deres direkte rute. Det samme tætte bånd er der imellem østjyderne og Malaga, mens Mallorca også kan tilgås fra Aarhus. 

Alicante-ruten går i luften som den første 31. marts 2024 med to ugentlige afgange torsdag og søndag. Dernæst følger Malaga 6. april 2024 med en lørdagsafgang, mens det første fly til Palma de Mallorca letter 3. maj 2024 med to ugentlige afgange mandag og fredag.

Norwegian åbner tilmed nye ruter i både København, Billund og Aalborg. I alt åbner flyselskabet 17 nye danske ruter i 2024, hvoraf ni flyver fra Københavns Lufthavn heriblandt, for første gang til Spaniens tredjestørste by Valencia, der nyder godt af 320 solskinsdage om året. Valencia er beliggende helt ud til middelhavet mellem Alicante og Barcelona. Fra København åbner Norwegian op for Valencia med to ugentlige afgange fra april 2024.

Billund Lufthavn får glæde af fire nye ruter med Norwegian. Herfra flyves der til Malaga tre gange om ugen fra 1. april, mens Mallorca får to ugentlige forbindelser fra 1. maj. Fra 20. juni flyves der til Alicante en gang ugentligt, og fra 19. juni bliver det også muligt at flyve til Stockholm to gange om ugen.

Book din besigtigelsesrejse med BoligUdland - Danmarks største ejendomsmægler i Spanien. 

Køb billet via Norwegian eller et af de mange andre selskaber der flyver til Spanien hver dag. 

Vi glæder os til at vise jer alle mulighederne og ser frem til at hjælpe med at lave jeres livs bedste investering. 

Fra boligdrøm til drømmebolig – Vi gør drømmen til virkelighed.