Find dit hjem i solen!

By september 7, 2022 3 min læsning
sunandhouse

Sommeren er kort – i Danmark - og mange danskere drømmer om at kunne tage ned i egen bolig til sol og varme året rundt. 

Vi har været i Spanien siden 2005 og kan hjælpe dig med at finde din drømmebolig i Spanien.

Spanien er et af de mest populære ferielande – og mange drømmer om at købe egen bolig i solens land. Hvert år er der flere og flere der får gjort drømmen til virkelighed.

Vi har styr på alt vedr. købet. Fra hvilken research du skal lave hjemmefra til hvad du bør overveje, når du køber ny bolig, samt hvordan det fungerer at tage et realkredit- eller banklån.

BoligUdland har formidlet boliger i Spanien siden 2005, og i den tid er efterspørgslen tidoblet. Før i tiden var det primært folk med meget tid og mange penge, der købte deres egen bolig i Spanien. I dag er målgruppen meget bredere og tæller alt fra børnefamilier til familier med voksne børn eller investorer, som ser muligheden for indtjening ved udlejning eller videresalg.

Flyafgangene er blevet hyppigere, billetterne er stadig billige og desuden har mange flere fleksjob, som gør, at de kan bruge boligen mere hele året rundt.

Men hvordan griber du det an, hvis du vil finde dit drømmehus i solen? Ifølge vores eksperter er det første skridt at lave ordentlig research allerede derhjemme. Vi anbefaler, at du kontakter din mægler/rådgiver fra BoligUdland, som sammen med dig kan finde ud af, hvad dine behov er.

Kunden kommer ofte med en ønskeliste, der er alt for lang, og så kan en erfaren mægler hjælpe dig med at ordne og prioritere. Er nærheden til lufthavnen vigtigst? Så kan du for eksempel krydse ud at bo i en ægte spansk landsby oppe i bjergene - fordi det ikke er kompatibelt.

I de spanske ferieresorts er nybyggeriet i fuld gang, og godt en fjerdedel af alle boliger, der formidles af BoligUdland, er nu nybyg /projektsalg.

Man skal sikre, at bygherren har alle de nødvendige tilladelser og licenser. Og du skal sørge for at få bankgaranti på alle de beløb, du indbetaler i byggeperioden. Vi sørger for at de bygherrer, vi samarbejder med, lever op til vores kvalitetskrav.

Inden man rejser ned til en fremvisning, kan det være klogt at have helt styr på finansieringen. Det kan BoligUdland gennem vores udvidede netværk af banker hjælpe dig med. Hele 9 ud af 10 personer kan få lån til at købe sommerhus så start processen med det samme.

Når du har besluttet dig for at købe bolig, skal du have et spansk skatte-id-nummer, som vi også kan hjælpe dig med at ansøge om.

Priserne stiger og de gode produkter ryger hurtigt.  Så vent ikke længere med at købe dit sommerhus i Spanien.

På snarligt genhør.