Bolig-Udland.dk - Spanien Specialisten støtter Danmarks Indsamling 2023.

By januar 27, 2023 2 min læsning
hjerte

 

støtter

For 10 år i træk støtter vi op om den gode sag, på vegne af de kunder vi har hjulpet med enten køb eller salg, i det forgangne år. 

I år støtter vi verdens mest sårbare børn med 10.000 dkk, svarende til 50 kroner for hver af de kunder, der valgte at købe eller sælge bolig med os i 2022. Tak, af hjertet tak.❤️ Sammen gør vi en forskel.

DI2023_Dato

Krig i Ukraine, tørke på Afrikas Horn, klimakrise, fødevarekrise og corona-pandemi. Verden brænder, og konsekvenserne for verdens fattigste er fatale.

Verdens fattigste børn er de største ofre.

Det er børnene, der betaler den højeste pris. Børn, der bukker under for sulten. Børn, der må undvære livsvigtige vacciner. Børn, der mister skolegang og bliver fastholdt i fattigdom. Helt unge piger, der bliver giftet bort eller tvunget ud i prostitution, fordi deres forældre ikke har andet valg. Børn, der må flygte fra deres trygge hjem som følge af de voksnes krig.

DI2023_Tema

 

Lige nu oplever vi alt for mange kriser, hvor verdens fattigste børn er de største ofre. Deres nød er umenneskelig og kræver handling nu.

Med målrettede udviklingsprojekter i 15 lande, hjælper Danmarks 12 største humanitære organisationer nogle af de mest sårbare familier i verdens kriser. Vi sikrer, at børnene får mad og rent drikkevand, at de får uddannelse, læge- og krisehjælp, omsorg og beskyttelse.

Siden Danmarks Indsamling blev afholdt første gang i februar 2007, har danskerne bidraget med mere end 1,4 milliard kroner. Penge, der har hjulpet mere end syv millioner mennesker til en bedre tilværelse og en bedre fremtid.

Se mere på https://danmarksindsamling.dk/ og giv verdens sårbare børn din støtte, som  privatperson eller virksomhed.

DI2023_Logo_Brand_RGB
hjerte