SOLGTMAR-508

Rikke & Peter

Køber i Lloseta
Juni, 2024
star star star star star

Fantastisk oplevelse med Bitten Munck Larholm fra Bolig Udland på Mallorca.

Som dansk boligagent bosiddende på Mallorca, har Bolig-Udland.dk og Bitten Munck Larholm været en uvurderlig hjælp og skabt stor tryghed gennem hele købsprocessen fra A til Z.

Vi giver hende vores allerbedste og varmeste anbefalinger. Efter at have hørt gode anbefalinger om Bittens omfattende viden og indsigt i købsprocessen, kontaktede vi hende for at få hjælp. Fra første kontakt har kommunikationen med Bitten været let, klar og tydelig – både på mail og telefon.

Hendes assistance med besigtigelsesturen var gnidningsfri og altid med en tryg varetagelse af vores ønsker. Hun havde en imponerende evne til at kommunikere med diverse sælgere og lokale ejendomsmæglere. Da vi fandt den rette bolig, var Bitten konstant til stede, nærværende og skarp i alle aspekter.

Hun hjalp med alt fra bankkontakt og advokat til kommunikation med sælger, og sørgede for en glidende afslutning med notar og nøgleoverdragelse.

Bitten er ikke blot et meget behageligt selskab, men man mærker tydeligt, at hun har fuldstændig styr på alle detaljer. Hun er yderst professionel i både sin opfølgning og afklaring af alle spørgsmål.

Vi kan derfor kun give vores allerbedste anbefalinger af Bitten.

Rikke & Peter


Vi købte denne bolig