Danskernes foretrukne rådgiver i Spanien siden 2005

Vi har givet boligkøbere og sælgere en enestående rådgivning i mere end 13 år.

Værdigrundlag

www.bolig-udland.dk bliver drevet af professionelle folk via et fælles værdigrundlag. Her er hvad vi arbejder udfra.

Værdiskabende

Vi vil skabe værdi for vores kunder - fokus bør og skal være på at opnå den bedst mulige pris og få skabt en en god og tryg bolighandel.

Vi vil skabe værdi for vores samarbejdspartnere/mæglere. Vi vil arbejde tæt sammen med hver partner for at maksimere deres potentiale, som mægler.

Vi vil skabe værdi for vores forretning ved at lave aftaler med de bedste mæglere i markedet, der har den nødvendige størrelse og know-how.

Kompetente

Bolig-udland.dk drives af kompetente mennesker der er specialister, på hver deres felt. Vores forretning er at udføre proffessionel handel med fast ejendom. Vores kunder vil opleve os som konsulenter, som hjælper dem, med at træffe de bedst mulige beslutninger igennem hele processen.

Bolig-udland.dk sætter kvalitet og kompetence først. Dette vedrører alle vores mange samarbejdspartnere, der alle har mange års erfaring på det spanske ejendomsmarked.

Alle vores partnere bliver løbende uddannet i vores koncept og har konstant fokus på ændringer i lovgivningen og regler på området, både lokalt og nationalt.

Engagerende

At Købe eller sælge dit hjem er det vigtigste valg for de fleste mennesker. Med stor ydmyghed, tager vi opgaven til os og vores kunder vil altid opleve, at vi er 100% engageret i bolighandlen. Vi er vores kunders, personlige rådgiver og sparringspartner.

Vi søger hele tiden at forbedre vores forretningsgange og vores koncept. Vi skal lytte og lære af vores kunder, så vi hele tiden forbedrer vores service, koncept og vores produkter.

Vores mål er at være med til at forbedre branchen. Vi stræber efter at være på forkant med tingene og have fokus på kvalitet og ansvarlighed.

Tilgængelige

Vi har en kundeorienteret forretningsmodel. Kunden skal føle at Bolig-udland.dk er et åbent og tilgængeligt mæglerhus. Vores agenter/samarbejdspartnere, skal til enhver tid kunne imødekomme kundernes behov.

Vores agentkontorer er altid centralt placeret i lokalområdet, så vores kunder får mulighed for at mødes med os, når de vil.

Bolig-udland.dk er altid til rådighed på både mail og telefon, når behovet er der. Vores hjemmeside er designet til at kunne yde hurtig hjælp og rådgivning når det måtte ønskes.

Innovative

Bolig-udland.dk har fra starten været kendt for at have en nytænkende og innovativ profil. Vi har dog en praktisk tilgang til tingende og har fokus på at innovation altid bør og skal være til gavn for kunden. Innovativt design og nytænkning er noget, vi arbejder med hele tiden, og vi vil i fremtiden fokusere endnu stærkere på at give alle vores kunder den bedste oplevelse og en tryg bolighandel. Både ”online” og ”offline”.

Vi har dog en praktisk tilgang til tingende og har fokus på at innovation altid bør og skal være til gavn for kunden.

Satisfied Customers

1 måned siden
Lars K. Lindvang Danmark

Hermed en stor anbefaling fra mig, som både er køber af flere lejligheder og nu også sælger af en lejlighed…

Læs anbefaling

2 måneder siden
Fam. Østergaard Danmark

Efter at have søgt bolig på Mallorca i et par år, var vi kommet til erkendelsen af at vores økonomi…

Læs anbefaling

2 måneder siden
Lisbet & Laurids Iversen Danmark

Vi havde igennem en periode søgt lejlighed tæt på togstrækningen fra Fuengirola til Malaga og i den forbindelse mødte vi…

Læs anbefaling

Foreningen af International Property Professionals

Bolig-udland.dk er medlem af Association of International Property Professionals (AIPP) - et tegn på tillid til international ejendom.

Internationale ejendomsmarked

Foreningen af International Property Professionals (AIPP) eksisterer for at forbedre standarder for professionalisme på det internationale ejendomsmarked.

Undersøgt og godkendt

Når du ser, at et firma er medlem af AIPP, betyder det, at de er blevet undersøgt og godkendt, og at de frivilligt har accepteret at følge og være bundet af branchens Code of Conduct.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!