Lejlighed til salg i Guardamar

Bolig ID: SOLGTCBS-AMA110

€155,900 - €259,900

2,293 €/m2


68
-
146
2
soveværelser
2
Badeværelser
0
-
0
Grundareal

Denne 7 etagers bygning indeholder 28 lejligheder i alt, hver etage har 4 lejligheder. Alle lejligheder har udsigt over haven og swimmingpoolerne. Lejlighederne består af en stor stue, hvorfra du har adgang til en stor østvendt terrasse, 2 soveværelser, 2 badeværelser, hvoraf et soveværelse er designet med eget badeværelse - Parkeringsplads inkluderet i prisen.

Lejlighederne i stueetagen ”type 1”: Disse lejligheder byder på en 65 m2 L-formet terrasse med udsigt over fælles området med swimmingpool og haver samt en lille terrasse på bagsiden af komplekset.

Lejlighederne type 2 og 3 er designet med en 30 m2 terrasse der bærer udsigt over de fælles swimmingpool og haver samt en lille terrasse på bagsiden.

Type 4 tilbyder en 64 m2 C-formet terrasse med udsigt over fællesarealet.
Mellemetage lejligheder; 1. til 5. sal: Alle disse lejligheder tilbyder rummelige terrasser med forskellige layouter i størrelse fra 9 m2 til 22 m2. Penthouses har to etager; 6. og 7.. Nederste etage er designet med en stue, åbent køkken, et soveværelse, badeværelse og en 22 m2 terrasse. På øverste etage finder du ’master bedroom’ med eget ’ensuite’ badeværelse, walk-in og en smuk terrasse med udsigt over Guardamar-klitterne.

Området: Guardamar er en smuk landsby ved Middelhavet i provinsen Alicante beliggende ved mønningen af floden Segura i det sydlige Valencia. Guardamar er vært for lokale festivaler som Moros i Cristians, L'Encantà og Fogueres de Sant Joan, disse festivaler erindrer områdets historie og er meget karakteristiske for området. Guardamar kan prale af en smuk fyrreskov med de mest spektakulære spanske kystnære skove. Der er 800 hektar mediterran skov på klitterne der grænser 11 km af de gyldne sandstrande. I Guardamar kan du nyde det krystalklare havvand, vandsport, vandrestier, ridning, cykling, golf eller besøge historiske og forhistoriske steder.


Egenskaber

Features

  • dresser-wardrobe
    Indbyggede Garderobeskabe

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger