Lejlighed til salg i Torrox Costa

Bolig ID: PROCSE-ISE001

€210,000 - €385,000

3,818 €/m2


55
-
94
2
-
3
soveværelser
1
-
2
Badeværelser

Bolig-Udland.dk er stolte over at være den første danske mægler der markedsfører og sælger dette nye og spændende projekt beliggende i et af de mest eftertragtede områder på Malaga's østkyst.
Den privilegerede beliggenhed tilbyder enestående 180 graders udsigt over havet. Der er gåafstand til stranden og desuden er der swimmingpools for både børn og voksne samt et komplet udendørs fitnesscenter.

Perfekt kommunikeret med de nærliggende byer Torrox Costa og Nerja i hjertet af Malaga's østkyst. Et område i Andalusien med stor turistattraktion og gode muligheder for udlejning. Flot natur, smukke strande, Indkøbscentre og mange fritidstilbud. Golf og naturelskere kan nyde nærheden af Baviera golfbane og marinaen i Caleta de Vélez, som ligger kun 15 minutter væk fra boligkomplekset.

Vent ikke for lang tid med at komme ned og se dette spændende projekt. Vores team hernede er, som altid klar med hjælp, råd og vejledning, så der kan laves en god langsigtet investering.


Egenskaber

Features

  • dresser-wardrobe
    Indbyggede Garderobeskabe
  • Privat Terrasse

Beliggende i


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger

Anbefalet
2 sovevær. · 2 badevær. · 76 m²
€227,000 - €496,000
REF. ID: PROCBS-URM240
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet