Villa til salg i Cape Palos

Bolig ID: PROCBS-NAL005

€1,950,000

7,677 €/m2


254
-
264
3
soveværelser
5
Badeværelser
500
Grundareal

To luksuriøse villaer på en klippe med panoramaudsigt over Marine Reserve.

500 m2 grund, med et konstrueret areal på 254-264 m2, færdige haver, egen opvarmet swimmingpool med middelhavsudsigt, egen garage, aircondition og varme og kun to minutters gang fra paradis og storslåede bugter.

De to villaer er tegnet af den schweiziske arkitekt Massimo Di Caudo. Villaerne er en del af det arkitektoniske koncept der bygger på klare, kubiske og funktionelle linjer i et unikt samspil.

Med infrarød fjernbetjening kan man styre de automatiserede døre der åbner op for haven og garagen. I garagen er der plads til to biler.

Dertilhørende haver med vandafløbssystem i jorden, kunstvanding og belysning samt opvarmet pool på 9 x 4 meter med evig udsigt over Middelhavet.

Terrasserne med sine forskellige højder skaber et hyggeligt miljø, omgivet af vegetation, træer og planter.

Villaerne er desuden sikret med overvågning på ydersiden samt indendørs bevægelsesdetektorer.

Takket være villaens design og indvendige system opnås der et mikroklima i samtlige rum i Villas Las Yukas. Endvidere opnås der med termiske isoleringer et harmonisk og behageligt indeklima. Hermed er villaen bæredygtig og opført med respekt for miljøet.

Ved at kombinere højeste byggekvalitet, de bedste materialer og tilpasset luksusdesign med maksimal komfort kan man nyde villaen både i de varme somre samt de bløde vintre - man kan altså bo her hele året.

I villaen finder du tre store soveværelser. Herudover er der tre badeværelse, et toilet, aircondition og opvarmning, en stue, spisestue, vaskerum, lagerrum samt et udstyret køkken med dertilhørende avancerede køkkenapparater.

Takket være store vinduer fra gulv til loft, udnyttes det naturlige lys maksimalt og Villaen bliver ligeledes opvarmet naturligt på denne måde. Køkkenet er top moderne, elegant og tilpasseligt og med integreret vinkælder.

To soveværelser - et af dem med eget badeværelse. Hyggelige afslapningsområder med uendelig udsigt over Middelhavet.


Egenskaber

Climate control

  • A/C

Features

  • Privat Terrasse
  • home-improvement-12_1
    Vaskehus

Garden

  • Privat

Parking

  • Garage

Pool

  • Privat

Udsigt

  • Hav

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger

Anbefalet
5 sovevær. · 2 badevær. · 585 m²
€3,950,000
REF. ID: PROCBS-NAL004
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet
Anbefalet
 la-torre03-1-SN.jpg
3 sovevær. · 4 badevær. · 395 m²
€1,885,000 - €4,750,000
REF. ID: PROCBN-VAFA101
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet
Anbefalet
FACHADA 02
3 sovevær. · 1 badevær. · 163 m²
€619,000 - €899,000
REF. ID: PROCBN-IKL001
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet