Lejlighed til salg i Guardamar

Bolig ID: PROCBS-AMA126

€265,950 - €364,950

2,860 €/m2


93
-
102
3
soveværelser
2
Badeværelser

La Roqueta ligger kun 500 meter fra stranden. Det er en moderne bygning i hjertet af Guardamar del Segura. La Roqueta-bygningen har i alt tolv lejligheder fordelt på fire etager. Ejendommene har to eller tre soveværelser og to badeværelser, store terrasser med panoramaudsigt og rummelige, lyse værelser. Alle boligerne har egen terrasse og depotrum. I stueetagen har bygningen en jacuzzi til brug for beboerne, parkeringskælder og en butik.

Der er mange attraktioner omkring boligkomplekset, herunder naturparker og fritidsområder. Byen er kendt for at have nogle af de længste strande på Costa Blanca, vidunderlige til sommerferier eller til hele året rundt. Det har en rig gastronomisk tradition med en bred vifte af barer og restauranter, der serverer traditionelle retter.


Egenskaber

Features

  • Balcony

Parking

  • Privat

Pool

  • Fælles

Setting

  • Nær Havet

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger

Anbefalet
o_1f7iurgjgh471ldj9k71vvs1r7o1t
3 sovevær. · 2 badevær. · 99 m²
€355,000 - €445,000
REF. ID: PROCBS-EUR005
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet
Anbefalet
2 sovevær. · 2 badevær. · 74 m²
€169,000 - €556,000
REF. ID: PROCBS-ARE102
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet