Rækkehus til salg i Pulpí

Bolig ID: PROALM-TMR003

€175,000 - €298,000

2,303 €/m2


76
-
96
2
-
3
soveværelser
2
Badeværelser

Mar de Pulpí Pueblo Mediterráneo "Los Jazmines" kan være din mulighed, for at udleve drømmen om, at bo lige ud til stranden! Boligerne er omgivet af smukke haver og alle nødvendige faciliteter, såsom et supermarked, restauranter, sports- og fritidscenter og meget mere.

Du kan nyde det storslåede middelhavsklima hele året rundt. Der er 3 store swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet, samt 2 andre til børnene. Der er også opvarmede boblebade, et tyrkisk bad og en finsk sauna. Som en ekstra lille detalje, så er der også underjordisk parkering og opbevaringsrum.


Egenskaber

Climate control

  • A/C

Features

  • Jacuzzi
  • Privat Terrasse
  • Sauna

Pool

  • Fælles

Udsigt

  • Hav

Beliggende i


Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger

Anbefalet
3 sovevær. · 2 badevær. · 159 m²
€447,000 - €511,000
REF. ID: PROCSW-ALT006
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet