Landhus til salg i Almuñécar

Bolig ID: ORI-886

€265,000

1,472 €/m2


180
4
soveværelser
2
Badeværelser
5800
Grundareal

Smuk finca med bondehus i Barranco de Itrabo-området i Almuñécar Stuehuset er opført i to selvstændige etager. I stueetagen er der to soveværelser, badeværelse, køkken, kælder og stor stue med pejs og stor udendørs terrasse med grillplads. På anden sal er der to soveværelser, et badeværelse og en terrasse. Det har flere terrasser, en privat pool og en lukket garage til to biler. Gården er beplantet med forskellige tropiske træer, avocadoer, mango, creme æbler, banantræer osv... Med et samlet areal på 5.800 m.[IW]

Egenskaber

Climate control

  • fireplace
    Pejs/Kamin

Parking

  • Garage

Pool

  • Privat

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger