Lejlighed til salg i Cumbre del Sol

Bolig ID: PROCBN-VAF105

€441,000 - €509,000

1,893 €/m2


233
-
307
3
soveværelser
2
Badeværelser

At føle sig omfavnet af naturen, at sidde på terrassen og nyde en vidunderlig havudsigt, at være ved siden af en fremragende golfbane og et stenkast væk fra fantastiske turistbyer er, hvad der venter dig på Golf Suites La Sella.

3 værelses lejligheder, alle med udgang til terrasse for at få mest muligt ud af sollys og Middelhavet, køkken der åbner op til stue/spisestue som også åbner op til en terrasse, små detaljer der gør disse lejligheder unikke.

Vi ved, at komfort og energieffektivitet er kerneværdier i et hjem, så hos Golf Suites La Sellawe er disse mål nået. Udstyret med gulvvarme, klimaanlæg med varmt/koldt anlæg via luftkanaler, varmt vand med Ecodan, et energirigtigt hybridanlæg, førsteklasses el-apparater medfølger, teknisk belysning, alarm, ventilationsanlæg og elevator.

Det perfekte supplement til disse vidunderlige lejligheder er deres fællesområder, rum, hvor du bare kan slappe af, nyde det udendørs, med udendørs swimmingpools, haveområde og wellness i hver bygning. Samt 24/7 overvågning i hele resortet,. En golfbane med 27 huller designet af José MaríaOlazabal, et femstjernet hotel Marriott La Sella med egen spa, gymnastiksal, restauranter, en luksus for nogle få udvalgte.


Egenskaber

Climate control

  • A/C
  • Gulvvarme

Features

  • lift
    Elevator
  • Privat Terrasse

Pool

  • Fælles

Security

  • 24 Timers Vagt
  • Alarm

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger