Vueling lancerer nye ruter mellem Danmark og Spanien

18 Feb | 5 min read

Endnu en god nyhed til alle danskere der drømmer om sol, sommer og feriebolig i Spanien!

Det spanske lavprisflyselskab Vueling har netop præsenteret sit sommertrafikprogram for Skandinavien. Billund Lufthavn får nye ruter til Barcelona, Málaga og Palma de Mallorca, og fra København vil de tilbyde tre nye ruter til Alicante, Málaga og Palma de Mallorca.

I den kommende sommer bliver der øget konkurrence på de spanske flyruter fra Billund Lufthavn. Det spanske lavprisflyselskab Vueling, der er en del af IAG, har i dag præsenteret et opgraderet rutekort i Skandinavien, og her optræder Billund for første gang.

Vueling lægger ud med to ugentlige afgange til Barcelona på mandage og fredage fra den 18. juni, mens Málaga og Palma de Mallorca fra den 19. juni vil blive betjent på onsdage og lørdage. Tilsammen vil det spanske flyselskab således tilbyde seks ugentlige afgange fra Billund.

Som udgangspunkt flyves der med 180 sæders Airbus A320, men selskabet råder også over A320neo med 186 sæder samt de noget mindre Airbus A319 med 144 sæder.

Højt på prioriteringslisten
Vueling har været et flyselskab som Billund Lufthavn har haft i kikkerten i mange år, og derfor er der også stor begejstring i den internationale vestdanske lufthavn over de nye ruter.

“Det er fantastisk at kunne præsentere, at der kommer et nyt haleror på platformen igen. Ikke alene er det nogle ekstremt populære feriedestinationer, de bringer med sig, men vi er stolte af, at vi nu samarbejder med Vueling. Det er et samarbejde, der længe har stået højt på vores prioriteringsliste,” siger administrerende direktør Jan Hessellund fra Billund Lufthavn til check-in.dk.

Selvom der traditionelt vil være flere danskere, der ønsker at rejse til Spanien end det omvendte, så har COVID-19-pandemien styrket efterspørgslen efter destinationer med luft omkring sig, og derfor tror man på et øget antal spanske turister til Danmark.

“Alicante, Mallorca og Málaga har altid været attraktive charterdestinationer for danskerne og de sidste par år har mange spaniere taget turen den anden vej for at se og opleve hvad det lille kongerige i nord kan tilbyde. Med alle de nye ruter vil Vuelings popularitet i Spanien, derfor helt sikkert også bringe mange spanske turister med til Danmark,” vurderer lufthavnsdirektøren. Det bliver en win-win for alle parter.

Bolig-udland.dk er, som altid klar med kyndig hjælp, råd og vejledning når drømmeboligen skal findes i Spanien.

Vi ses i  Spanien 🙂

Relaterede artikler og tips

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!