Top 10 bedste strande på Costa del Sol (Vest)

16 Jul | 8 min read

Costa del Sol er leveringsdygtig i hele 23 blå flags strande. Vi har her fundet de ti bedste strande på Costa Del Sol Vest .

La playa de Carvajal, Fuengirola
En dejlig, børnevenlig strand med lidt mørkere gyldent sand som et særligt kendetegn og oftest ingen store bølger at bekymre sig om. Vil du væk var gadesælgerne i Fuengirola, så er det her, du kan finde et tiltrængt åndehul og blot nyde det lunefulde klima, som Costa del Sol har at byde på.

Se placering på google map

Playa de la Malagueta, Málaga
Med sit gyldne sand fra Sahara, palmerne og det lyseblå hav er det svært ikke at forelske sig i La Malagueta, der kun ligger ti minutter væk fra bydelen la Malagueta. Om sommeren er der mange turister og lokale, der søger tilflugt her, og selvom stranden derfor kan risikere at blive overbefolket, så er der med en længde på 2,5 kilometer og en bredde på 60 meter heldigvis plads til alle, der bare vil have et lille afbræk og dyppe tæerne eller nyde en hel dag i solen.

Se placering på google map

Playa del Bajondillo, Torremolinos
Lige i hjertet af Torremolinos finder vi stranden Playa del Bajondillo. Den minder på mange måder om de andre bystrande med sit mørke sand og sine palmepromenade, samt de mange aktiviteter der kan holde både børn og voksne beskæftiget en hel dag, hvis man da ikke bare vil dase i det skønne sand.

Se placering på google map

Playa Las Viborillas, Benalmádena
En af de lidt mindre, men til gengæld ekstremt charmerende, strande på Costa del Sol. Du er stadig tæt på byen, men med klipper på den ene side og omgærdet af tårnhøje palmer føler du dig snarere som på en tropeø, når du lægger dig til rette på den omtrent 100 meter lange strand. Ideel til at snorkle og dykke, og fra denne strand kan du svømme rundt til nogle helt fortryllende bugter, som ellers er svære at få adgang til.

Se placering på google map

Playa la Bajadilla, Marbella

Du finder denne strand, lige før du ankommer til havnen i Marbella. En utrolig populær strand grundet sit rolige hav, hvilket er med til at gøre den børnevenlig, og så gøres der en dyd ud af at holde den ren og velholdt. Bliver du træt af stranden, så skal du kun bevæge dig 500 meter væk for at finde en af de mest glamourøse gader i hele Spanien.

Se placering på google map

Playa Nagüeles, Marbella
Vi bliver i Marbella, men bevæger os hen til en af de mest luksuriøse strande, der findes, da den ligger i et boligområde, hvor der bor flere berømtheder. Derfor er stranden også exceptionel ren og idyllisk med sit gyldne sand, og så er der næsten altid lavvande.

Se placering på google map

Playa del Cristo, Estepona
Lidt vest for Esteponas marina finder vi Playa del Cristo, der ligesom mange andre strande i området er kendetegnet ved dets mørkere sand. Hvis du spejder mod vest, kan du se Gibraltar i det fjerne, og i weekenden er der en masse aktiviteter både på og omkring stranden.

Se placering på google map

Playa de el Faro, Mijas
En rolig strand, hvor de lokale gerne søger hen, når de har brug for frisk luft og en afslappende dag. Du finder ingen solvogne her, men til gengæld får du en panoramaudsigt ud over Costa del Sol.

Se placering på google map

Playa de la Carihuela, Torremolinos
Palmerne leverer skyggen, mens det grønne græs skaber en flot kontrast til det give sand og turkisblå hav. Denne over 2 kilometer lange strand i den vestlige del af Torremolinos har det hele, inklusiv nogle forrygende fiskerestauranter.

Se placering på google map

Playa Real de Zaragoza, Marbella
Vi slutter listen af i Marbella, hvor Playa Real de Zaragoza har ry for at være en af byens bedste med sit exceptionelt fine, hvide sand. Den ligger godt 13 kilometer uden for Marbella, og derfor er den også mere rolig og afslappende end eksempelvis Playa la Bajadilla eller Playa Nagüeles.

Se placering på google map

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!