3 år siden
William & Christine Horner–Lancashire UK

Vi vil blot lige give udtryk for, hvor glade min kone og jeg har været for den professionelle og venlige service, vi modtog fra personalet hos Bolig-udland.dk ifm. salget af vores sommerhus i Spanien.

Vi havde forsøgt at sælge ejendommen i nogen tid gennem flere forskellige ejendomsmæglere, og selv om der havde været et par visninger i løbet af den tid, havde ingen haft succes. Med bolig-udland.dk var det helt anderledes. De er proaktive, i sådan en grad at de “søger” efter potentielle købere i stedet for at vente på, at de kommer til dem. Dette opnås dels ved at deltage på messer, bruge deres store netværk og deres kontakter osv.

Vi havde ligeså mange visninger på et par dage, som vi havde haft i flere år, og inden for 5 dage blev villaen solgt. Men de stoppede ikke der. De hjalp med at arrangere transport til de af vores møbler, vi ønskede at tage med tilbage til England og de hjalp os også med at finde en køber til vores bil.

Dette er en ejendomsmægler, der er parat til at gøre noget extra for deres kunder og vi kan kun anbefale dem til alle der ønsker at sælge eller købe bolig i Spanien. Vi har faktisk allerede anbefalet dem til flere af vores venner der også ville sælge pga. Brexit.

Vores eneste beklagelse er, at vi ikke kendte til bolig-udland.dk noget før!

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
12 timer siden
Lisbet & Laurids Iversen Danmark

Vi havde igennem en periode søgt lejlighed tæt på togstrækningen fra Fuengirola til Malaga og i den forbindelse mødte vi…

Læs anbefaling

7 dage siden
Brit & Anders Sinkbæk Danmark

Lige et par ord om vores oplevelse med bolig-udland i Spanien. Vi er utrolig glade for den service vi har…

Læs anbefaling

1 måned siden
Erik & Pia Havlit Spain

Vi har haft den glæde at købe vores bolig gennem bolig-udland.dk og deres kontor i Alicante. De har ydet os…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!