9 måneder siden
Tobias Jensen Danmark

I forbindelse med køb af lejlighed i Spanien, så henvendte jeg mig til bolig-udland.dk i foråret 2020. Jeg havde længe gået med tanken om en lejlighed sydpå, men da jeg først fik kontakt til både deres Malaga og Alicante afdeling tog det fart.

Vi planlagde er besøg til Spanien i foråret 2020, men grundet COVID-19 situationen blev det ikke muligt. Efterfølgende holdt vi kontakten og undersøgte områderne yderligere.

I samarbejde med deres kontor i Alicante fik vi fundet 15 lejligheder på Costa Blanca, som opfyldte vores kriterier. Så i sommeren 2020 da Spanien åbnede op for turister afsatte mægleren 2 hele dage hvor vi besøgte lejligheder og fik fremvisninger. Vi var meget positive over den gode service som de leverede. Samtidig følte vi os trygge igennem hele forløbet, idet de kunne sætte os i kontakt med advokat, bank og hvad der ellers skulle til for at gennemføre købet.

Da købet af lejlighed var gennemført, blev vi tilbudt at bolig-udland kunne være behjælpelig med at få sat alarm op. Grundet 24 timers Security afslog vi tilbuddet. Efter 14 dage fortrød vi og spurgte om de kunne hjælpe. Uden tøven, så var der installeret alarm 1 uge senere.

I bund og grund havde vi aldrig forventet at modtage så god en service, hvilket har været med til at opfylde vores drømme om et frirum i Spanien!

Med venlig hilsen,
Tobias Jensen

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
Rune Pilegaard Danmark

Vil jeg anbefale at bruge bolig-udland.dk, som partner i processen med at købe bolig i Spanien? Svaret er ja! Især…

Læs anbefaling

Søren Flemming Larsen Danmark

Vi fik en meget orienterende, troværdig og professionel rådgivning i forbindelse med vores køb af bolig i Nueva Andalucia. Bolig-udland.dk…

Læs anbefaling

Karen & Claus Rasmussen Danmark

Vi har været yderst tilfredse med den behandling vi har fået hos bolig-udland.dk i forbindelse med vores køb af bolig…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!