3 uger siden
Steen Nielsen & Tina Benzin Danmark

Vi mødte bolig-udland.dk første gang på messen i Forum i 2019, hvor vi havde en god og konstruktiv snak med Christian Boesen.
Dette møde har nu resulteret i købet af vores lejlighed i Altea la Vella på Costa Blanca nord.

Vi har undervejs i hele forløbet, fra første kontakt til jeres kontor i Alicante, til det endelige køb af lejligheden i Altea, fået en helt fantastisk behandling af jeres to medarbejdere Nikolaj Østergaard og Line Lútzow.

Under vores gennemgang af de valgte lejligheder, som vi skulle besøge i de 3 dage vi var i Spanien, havde Line og Nikolaj planlagt vores besøg helt perfekt så der både var tid til at se de valgte lejligheder, se på områder og strande omkring lejlighederne samt også tid til en god frokost.

Det endelige skøde blev underskrevet i går, sammen med advokaten, som I anbefalede og også dette valg har fungeret perfekt.

Alt i alt vil vi vist bare sige, at jeres medarbejdere i Alicante (Nikolaj og Line) kan I være særdeles tilfreds med. Vi kunne ikke have ønsket at få en bedre behandling.

De allerbedste hilsner til hele teamet bag bolig-udland.dk

Steen Nielsen & Tina Benzin

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer rådgivning om hvor man burde købe, pension, sundhedspleje, den juridiske proces og meget mere.

Få din gratis køberguide her
2 dage siden
Conny Larsen Danmark

Vores køb af ferielejlighed i Torrevieja gennem Bolig-Udland.dk, har været en super god oplevelse. Dejligt at kunne gennemføre det hele…

Læs anbefaling

1 uge siden
Hanne Møller Jakobsen Danmark

Vi vil gerne give Nikolaj Østergaard fra Bolig-udland.dk kontoret i Alicante vores varmeste anbefalinger og tak. Vores lille byhus i…

Læs anbefaling

3 uger siden
Steen Nielsen & Tina Benzin Danmark

Vi mødte bolig-udland.dk første gang på messen i Forum i 2019, hvor vi havde en god og konstruktiv snak med…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!