10 måneder siden
Sanne & John Danmark

Hvis andre, som os, ønsker at realisere deres drøm om en feriebolig på solkysten, så kan vi absolut anbefale Bolig-Udland.dk, som jeres mægler og partner i denne proces.

Vi havde selv længe søgt internettet tyndt for nyttig information omkring hele købsprocessen m.m. og deriblandt også rekvireret køberguiden fra Bolig-Udland.dk´s hjemmeside.

I den forbindelse blev vi kontaktet af Lotte fra Bolig-Udland.dk (områdeansvarlig på Costa del Sol), som vi nok ærligt forventede blot var en ”emsig” sælger. Men vores skepsis blev gjort til skamme.

Vi blev mødt af en meget tålmodig, hjælpsom og kompetent mægler, der rent faktisk lyttede og forstod vores mange krav til boligen/placeringen, og som efterfølgende gik minutiøst til sagen.

Vi fik hurtigt fremsendt relevante emner, der kunne opfylde vores kriterier til en bolig i Costa del Sol, og der gik derfor ikke længe, før hun ramte jackpot.

Herefter var Lotte ikke længere blot en mægler – men vores partner i hele den forestående proces.

En proces, der naturligvis indebar en besigtigelsestur hvor Lotte, udover at have alt arrangeret, også forinden havde optaget en video til os af huset og omgivelserne, så vi allerede inden vores besøg var klar over, hvad vi kom ned til.

Herfra gik det slag i slag med prisforhandlinger, møde med håndværkere, bank og advokat – alt sammen noget Lotte koordinerede og arrangerede for os. På intet tidspunkt var noget overladt til tilfældighederne, og vi følte klart, at der var styr på hele processen. Selv når de forventelige udfordringer opstod, trådte Lotte til fulde i karakter som vores forlængede arm og gjorde en ihærdig indsats for at få enderne til at mødes.

Så søger man bolig i Costa del Sol og ønsker en partner, der 100 % er på jeres side, så tøv ikke med at kontakte Lotte fra Bolig-Udland.dk – I vil være i gode hænder gennem hele forløbet.

Sanne & John / Lyngby, Danmark

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
12 timer siden
Lisbet & Laurids Iversen Danmark

Vi havde igennem en periode søgt lejlighed tæt på togstrækningen fra Fuengirola til Malaga og i den forbindelse mødte vi…

Læs anbefaling

7 dage siden
Brit & Anders Sinkbæk Danmark

Lige et par ord om vores oplevelse med bolig-udland i Spanien. Vi er utrolig glade for den service vi har…

Læs anbefaling

1 måned siden
Erik & Pia Havlit Spain

Vi har haft den glæde at købe vores bolig gennem bolig-udland.dk og deres kontor i Alicante. De har ydet os…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!