8 måneder siden
Rune Pilegaard Danmark

Vil jeg anbefale at bruge bolig-udland.dk, som partner i processen med at købe bolig i Spanien? Svaret er ja!

Især med tanke på at skulle købe i et andet land for første gang. Jeg synes det har tilført værdi at have en lokalkendt partner, som bolig-udland.dk med ved min side under min boligkøb i Barcelona.

Det rent praktiske, med at finde de boliger som matchede mine behov og få arrangeret fremvisninger med to håndfulde ejendomme presset ind på to dage, forløb snor lige. Her var der en fin dialog med teamet, som faktisk fik sporet sig godt ind på, hvad der var vigtigt for mig samtidig med at besøgslisten løbende blev holdt 100% opdateret, når nye ting dukkede op og nogle af de planlagte emner forsvandt fra markedet, inden min planlagte besøgsrejse.

Her fandt jeg faktisk den helt rigtige lejlighed i første runde og med hjælp fra bolig-udland.dk fik vi lukket handlen – her har jeg været glad for at have en lokalkendt mægler på min side som både kan navigere i processen men også være med til at bekræfte/afkræfte mange af de spørgsmål og den usikkerhed, som dukker op i forbindelse med en så stor beslutning i et andet land hvor jeg ikke selv havde nogen erfaring at trække på.

Endvidere kan jeg varmt anbefale det at have en dansk partner til at hjælpe på rejsen, så man havde en fælles forståelse for sproget omkring en ejendomshandel samt præmisserne for mange af spørgsmålene omkring forskellene på en dansk og en spansk ejendomshandel.

Så nu glæder jeg mig bare til at få taget lejligheden i Barcelona i brug, mens jeg sender mine varme anbefalinger afsted til bolig-udland.dk

Mvh,
Rune Pilegaard
https://www.bolig-udland.dk/bolig/solgtbcl-w-02jpky/

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
Bent Pedersen Danmark

Vi vil gerne anbefale bolig-udland.dk og deres salgsagent på kontoret i Fuengirola – Simon Mosel. Alt i denne sag er…

Læs anbefaling

Tina Dybdal Danmark

Vi takker for en god oplevelse. Da vi begyndte at kigge på bolig på Costa Blanca (Gran Alacant) valgte vi…

Læs anbefaling

Anny & Per Thomsen Danmark

Vi vil gerne udtrykke stor glæde ved at handle hus med Line Lützow fra bolig-udland.dk på Costa Blanca. Line har…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!