5 år siden
Rowan Harper UK

Vi havde planlagt at besøge Costa Blanca for at se på boliger i håbet om at finde den rigtige ejendom der passede til vores krav og ønsker.
Efter at have brugt 2 dage med forskellige mæglere og set mange boliger der ikke passede os var det tydeligt, at budget og var af ringe interesse for mæglerne. Dette var yderst frustrerende og spild af vores tid.

Men så så st’dte vi på bolig-udland (deres Costa Blanca Syd kontor). De var opmærksomme og lyttede til vores krav og ønsker os fandt hurtigt booliger frem der matchede det vi søgte.

Vi endte med at købe via bolig-udland.dk

Den service bolig-udland giver burde være normen for industrien, men for at være ærlig så mødte vi kun mæglere der ikke tænkte på andet end at vise deres egne dårlige boliger frem istedet for at lytte opmærksomt til hvad kunden sagde.

Den efterservice vi har fået fra bolig-udland.dk har også været fantastisk. Hele holdet på deres kontor har hjulpet med og hjælper stadig med henvisning til lokale entreprenører, rengørings firmaer ligesom de passer på vores nøgler og ser efter vores bolig indtil vi kommer næste gang.

En kæmpe tak for alt.
Harpers og Wiggins

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
11 timer siden
Lisbet & Laurids Iversen Danmark

Vi havde igennem en periode søgt lejlighed tæt på togstrækningen fra Fuengirola til Malaga og i den forbindelse mødte vi…

Læs anbefaling

7 dage siden
Brit & Anders Sinkbæk Danmark

Lige et par ord om vores oplevelse med bolig-udland i Spanien. Vi er utrolig glade for den service vi har…

Læs anbefaling

1 måned siden
Erik & Pia Havlit Spain

Vi har haft den glæde at købe vores bolig gennem bolig-udland.dk og deres kontor i Alicante. De har ydet os…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!