3 måneder siden
Rikke & Torben Lundgren Danmark

Vi blev ringet op af Bolig-udland kort tid efter at have mødt dem på messen i Ringkøbing. Over telefon og via mail fik mægleren spurgt ind til hvilke ønsker og krav vi havde til vores fremtidige feriebolig i Spanien.
Under vores besigtigelsestur fremvises flere fine boliger og vi ender med at finde en bolig, der giver den helt rigtige fornemmelse.

Bolig-Udland var meget bekendt med området og kunne svare på stort set på alle de spørgsmål vi havde. Og fordi de havde spurgt godt ind til vores ønsker og krav, var der ingen spildtid da vi var ude og se diverse boliger og områder.

Ved nøgleoverdragelse havde Bolig-Udland hjulpet os med at få fat på en låsesmed, så vi kunne få skiftet låsen med det samme. Ligeledes var der tid til at svare på spørgsmål og dem er der mange af når man endelig står med sin bolig i Spanien.

Fantastisk service af meget dygtige, kompetente og søde medarbejdere hele vejen igennem. Vi giver vores bedste anbefalinger af Bolig-Udland.

Mvh Rikke og Torben Lundgren

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
3 timer siden
Fam. Østergaard Danmark

Efter at have søgt bolig på Mallorca i et par år, var vi kommet til erkendelsen af at vores økonomi…

Læs anbefaling

1 dag siden
Lisbet & Laurids Iversen Danmark

Vi havde igennem en periode søgt lejlighed tæt på togstrækningen fra Fuengirola til Malaga og i den forbindelse mødte vi…

Læs anbefaling

1 uge siden
Brit & Anders Sinkbæk Danmark

Lige et par ord om vores oplevelse med bolig-udland i Spanien. Vi er utrolig glade for den service vi har…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!