1 måned siden
Rikke & Torben Lundgren Danmark

Vi blev ringet op af Bolig-udland kort tid efter at have mødt dem på messen i Ringkøbing. Over telefon og via mail fik mægleren spurgt ind til hvilke ønsker og krav vi havde til vores fremtidige feriebolig i Spanien.
Under vores besigtigelsestur fremvises flere fine boliger og vi ender med at finde en bolig, der giver den helt rigtige fornemmelse.

Bolig-Udland var meget bekendt med området og kunne svare på stort set på alle de spørgsmål vi havde. Og fordi de havde spurgt godt ind til vores ønsker og krav, var der ingen spildtid da vi var ude og se diverse boliger og områder.

Ved nøgleoverdragelse havde Bolig-Udland hjulpet os med at få fat på en låsesmed, så vi kunne få skiftet låsen med det samme. Ligeledes var der tid til at svare på spørgsmål og dem er der mange af når man endelig står med sin bolig i Spanien.

Fantastisk service af meget dygtige, kompetente og søde medarbejdere hele vejen igennem. Vi giver vores bedste anbefalinger af Bolig-Udland.

Mvh Rikke og Torben Lundgren

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer rådgivning om hvor man burde købe, pension, sundhedspleje, den juridiske proces og meget mere.

Få din gratis køberguide her
2 dage siden
Conny Larsen Danmark

Vores køb af ferielejlighed i Torrevieja gennem Bolig-Udland.dk, har været en super god oplevelse. Dejligt at kunne gennemføre det hele…

Læs anbefaling

1 uge siden
Hanne Møller Jakobsen Danmark

Vi vil gerne give Nikolaj Østergaard fra Bolig-udland.dk kontoret i Alicante vores varmeste anbefalinger og tak. Vores lille byhus i…

Læs anbefaling

3 uger siden
Steen Nielsen & Tina Benzin Danmark

Vi mødte bolig-udland.dk første gang på messen i Forum i 2019, hvor vi havde en god og konstruktiv snak med…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!