1 år siden
Peter Statham UK

I maj 2018 havde vi kigget efter bolig på nettet i flere måneder efter en lejlighed i en kystby og var især interesseret i Calpe, selvom vi aldrig havde været der. Detaljerne fra de fleste agenter var utilstrækkelige og frustrerende. Mange ejendomme er til salg via en lang række agenter, og detaljerne er ufuldstændige. Lejligheden jeg faldt på bolig-udland.dk var i Calpe og har alle bekvemmeligheder, som man nogensinde kunne ønske. Lars fra bolig-udland.dk kontaktede mig, og jeg sagde, at vi kom til Javea i vores autocamper i begyndelsen af ​​juni og ønskede at se lejligheden og også se lignende boliger tæt på alle faciliteter.

Lars mailede mig prisliste og planer, og der var to lejligheder med samme layout og med en 8 m2 terrasse der stadig var tilgængelig.

I begyndelsen af ​​juni mødte vi Lars i Calpe og tog ud sammen for at se lejlighederne. Lars viste os også andre mulige lejligheder i området, som blot hjalp os med at indse, at den første vi så var lige hvad vi ønskede. Næste dag tog Lars os med til kontoret, og de to lejligheder var stadig til rådighed. Vi købte en af de to lejligheder der var tilbage.

Byggeriet stå færdigt og klar til indflytning i juli 2019.
Det var utroligt heldigt at jeg fik kontakt med bolig-udland.dk og ikke en af de andre agenter der havde lejligheden til salg. Der findes ikke en mere charmerende og hjælpsom agent end Lars fra deres kontor på Costa Blanca nord.

Jeg er sikker på, at Lars har meget travlt, men det har på ingen måde påvirket serviceniveauet, han har givet os. Han har for nylig sendt os flere opdaterede billeder af lejligheden, så vi kan se fremskridtene på byggeriet. Vi skal mødes med Lars igen efter jul, når vi kommer til Calpe i vores autocamper.

Peter Statham

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
10 timer siden
Lisbet & Laurids Iversen Danmark

Vi havde igennem en periode søgt lejlighed tæt på togstrækningen fra Fuengirola til Malaga og i den forbindelse mødte vi…

Læs anbefaling

7 dage siden
Brit & Anders Sinkbæk Danmark

Lige et par ord om vores oplevelse med bolig-udland i Spanien. Vi er utrolig glade for den service vi har…

Læs anbefaling

1 måned siden
Erik & Pia Havlit Spain

Vi har haft den glæde at købe vores bolig gennem bolig-udland.dk og deres kontor i Alicante. De har ydet os…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!