8 måneder siden
Peter & Bettina Danmark

I foråret tog vi den store beslutning at begynde at søge efter egen lejlighed på Solkysten. For os var det vigtigt, at vi kunne føle os helt trygge undervejs i processen, og vi var ikke i tvivl om, at vi havde brug for en mægler, der 100 pct varetog vores interesser.

Vi skrev til Lotte Kristiansen fra Bolig-Udland.dk og lige fra starten mødte vi stort engagement og professionalisme. Lotte fandt hurtigt ud af, hvad det var vi søgte, så vores to besigtigelsesrejser blev optimalt udnyttet. Da vi endelig fandt lejligheden, formåede Lotte på vores vegne at forhandle sig frem til en god pris og nogle gode vilkår.

Vi valgte, at Bolig-Udland.dk forestod hele købet med advokatbistand og efterfølgende forsikringer. Efter købet har vi ligeledes fortsat kunne søge råd og vejledning.

Vi kan varmt anbefale Bolig-Udland.dk til andre.

Peter og Bettina
Hvalsø, Danmark

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer rådgivning om hvor man burde købe, pension, sundhedspleje, den juridiske proces og meget mere.

Få din gratis køberguide her
2 dage siden
Conny Larsen Danmark

Vores køb af ferielejlighed i Torrevieja gennem Bolig-Udland.dk, har været en super god oplevelse. Dejligt at kunne gennemføre det hele…

Læs anbefaling

1 uge siden
Hanne Møller Jakobsen Danmark

Vi vil gerne give Nikolaj Østergaard fra Bolig-udland.dk kontoret i Alicante vores varmeste anbefalinger og tak. Vores lille byhus i…

Læs anbefaling

3 uger siden
Steen Nielsen & Tina Benzin Danmark

Vi mødte bolig-udland.dk første gang på messen i Forum i 2019, hvor vi havde en god og konstruktiv snak med…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!