6 år siden
Paul & Henriette Kjærsgaard Danmark

Vi har været på ferie i det sydlige Spanien i de sidste 4-5 år, og er faldet for det dejlige klima på sydkysten.

Så vi begyndte at se på ejendomme online, hvilket dog er en næsten umulig opgave!

Når du sidder hjemme i Danmark, og har begrænset viden om de forskellige områder, er det vanskeligt at lave en specifik søgning.
Ejendomsmæglerne har ifølge loven ikke lov til at give de specifikke adresser af hensyn til sælger af boligen, hvilket gør det næsten umuligt selv at finde de interessante steder.

Men vi var heldige at komme i kontakt med bolig-udland.dk og vi fortalte dem om vores ønsker, prisniveau mv
Bolig-Udland.dk begyndte straks at sende os e-mails med links og billeder af interessante boliger fra deres store kartotek.

Men vi var stadig for lidt usikre på præcist hvilket område, vi ønskede at bo i så vi aftalte derfor med bolig-udland at komme ned på en 4 dages besigtigelsestur til Costa del sol for at se og lære mere om områderne med dem.

Deres lokale repræsentant fre deres kontor i Funegirola mødte meget professionelt op på vores hotel den første morgen og havde allerede aftalt de første 3 boligfremvisninger. I løbet af denne formiddag blev det hurtigt klart at vi vidste for lidt om området til at kunne beslutte os endnu. Baseret på denne viden lavede bolig-udland en guidet tur fra Estepona til Fuengirola, hvor fordele og ulemper, fra område til område blev meget kompetent beskrevet og forklaret.

Nu kunne vi indsnævre vores søgeområdet til kun 2-3 områder, hvor vi gerne ville lede videre efter vores bolig. Derefter havde vi resten af eftermiddagen fri mens bolig-udland teamet fandt flere egnede boliger frem til os fra de områder vi sammen havde valgt ud.

Efter middagen satte vi os ned sammen bolig-udland og kiggede på de omkring 50 mulige boliger, som vi kunne vælge at se de næste dage.

De næste to dage gik derefter med fremvisning af de udvalgte boliger og bolig-udland havde også arrangeret et møde med en advokat, der gav os en bedre forståelse af processen og reglerne i Spanien – På 3. dagen fandt vi det helt rigtige hus der havde alt hvad vi ønskede.

Efter 3 hektiske dage med bolig-udland og forskellige mæglere fra deres store netværk, kan vi kun give bolig-udland vores absolutte anbefaling.

De er meget kompetent på deres område og har en enorm viden. De kender mange interessante og dejlige steder og arbejder hårdt døgnet rundt, indtil arbejdet er gjort.

Efterfølgende har vi oplevet en super professionel betjening hele vejen igennem købsprocessen. Deres eftersalgsservice med deres advokatfirma (der taler dansk) og bolig-udland har været helt igennem tilfredsstillende.

Alt i alt en super oplevelse

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
1 måned siden
Kirsten & Per Jensen

Efter at have søgt bolig på Costa del Sol i et lille års tid lykkedes det endelig med hjælp fra…

Læs anbefaling

3 måneder siden
Lars K. Lindvang

Hermed en stor anbefaling fra mig, som både er køber af flere lejligheder og nu også sælger af en lejlighed…

Læs anbefaling

3 måneder siden
Fam. Østergaard

Efter at have søgt bolig på Mallorca i et par år, var vi kommet til erkendelsen af at vores økonomi…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!