2 måneder siden
Mogens & Henriette Danmark

Min kone, Henriette og jeg stiftede bekendtskab med Bolig-Udland.dk i det tidlige efterår 2019, vi surfede på nettet efter køb af bolig i Spanien, og der dukkede Bolig-Udland.dk op som en mulig samarbejdspartner. Vi ville til området i slutningen af november måned, og igen i slutningen af januar 2020, for at se på lejligheder, og se området udenfor den normale sommersæson, hvor vi typisk tog til området.

Vi var ret skarpe på hvad vores krav var til sommerbolig, vi ville gå efter en lejlighed, 3 værelser, 2 badeværelser og stor terrasse, måtte gerne ligge tæt ved vandet, og hvis ikke, max et kvarters kørsel i bil, samt adgang til stor pool.

Inden vi tog afsted, havde vi sammen fundet en 8-10 lejligheder vi gerne ville se. Disse boliger havde vi så planlagt 4 dage til at se og vurdere og evt. genbesøge. Dette gentog sig de 2 gange vi var på besigtigelsestur.

Bolig-Udland.dk er en super samarbejdspartner, der giver modspil, men også bruger tid på at du får den optimale oplevelse, når du er i det spanske. Omkring tilbudsgivning har de været vores rådgivere, de hjalp os med at sætte et hold op af kontaktpersoner hos Advokat, Nykredit mv., således at det sproglige ikke gav problemer, selvom mange sælgere/mæglere er gode til engelsk, men det gælder bestemt ikke alle øvrige myndigheder i det spanske, så det er dejligt at blive holdt i hånden, når så stort et køb skal gennemføres.

Corona drillede i foråret 2020, men vi formåede alligevel at købe en dejlig bolig i Altea-området. Vi kendte området rigtigt godt, men lejligheden vi gerne ville købe, så vi første gang online via Facetime, hvor Line fra bolig-udland.dk gik rundt i lejligheden og viste os hele lejligheden med mobilen. Det var nok for os til at træffe beslutningen.

Under Coronarestriktionerne ydede Bolig-Udland en stor hjælp udover det vi havde forventet, da vi ikke selv kunne komme til området.

Vi tog så en kort tur derned for at give advokaten fuldmagt til at underskrive diverse papirer, netop fordi Corona stadig drillede. Her så vi lejligheden for første gang rigtigt, og vi blev bekræftet i at vi havde truffet det helt rigtige valg.

Vi kan kun give Bolig-Udland og deres områdeansvarlige Line vores bedste anbefalinger. Vi fik en behagelig og kompetent rådgivning og hjælp, når vi havde behov for det, eller når de vurderede at der var behov for lidt rådgivning.

Venlig hilsen,

Mogens Sørensen
Direktør
Spar Nord Skive.

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
Flemming & Winnie Danmark

Vi har købt en lejlighed gennem bolig-udland i Fuengirola og har igennem hele handels forløbet haft en tryg og god…

Læs anbefaling

Michael & Lisette Nørup Danmark

Efter mange måneders søgen efter den rette bolig i Spanien, hvor mange mæglere gerne ville have at vi benyttede dem…

Læs anbefaling

Kirsten & Per Jensen Danmark

Efter at have søgt bolig på Costa del Sol i et lille års tid lykkedes det endelig med hjælp fra…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!