2 måneder siden
Martin Lehm Danmark

Efter at have afsluttet mit boligkøb i Marbella igennem bolig-udland.dk kan jeg klart anbefale at kontakte Christian Boesen eller Lotte Kristiansen når I påtænker at købe bolig i Spanien. Lotte Kristiansen fra Costa del sol kontoret har været utrolig professionel og proaktiv helt fra boligsøgningen til boligen blev overdraget efter endt handel.

Det administrative ved købet er lidt mere indviklet end jeg havde forventet så jeg besluttet mig for at få en Dansk advokat i Spanien, anvist af bolig-udland.dk, det viste sig at gøre købsprocessen med finansiering gennem Nykredit utrolig let da alle involverede parter var Danske.
At købe bolig i Spanien er en stor beslutning og det kræver lidt arbejde før man når i mål – men med støtte fra bolig-udland.dk så er man i sikre hænder.

Lotte Kristiansen formåede ikke at sætte en finger forkert i hele købsprocessen og var også behjælpelig med ting som lå lidt uden for en normal bolighandel, hvilket jeg er utrolig taknemmelig for.

Mange tak bolig-udland.dk for god behandling i forbindelse med købet af mit drømmehus i Nueva Andalucia, Marbella – I gør det utroligt godt og har hermed min varmeste anbefalinger.

Med venlig hilsen,
Martin Lehm
Solrød Strand
Danmark

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer rådgivning om hvor man burde købe, pension, sundhedspleje, den juridiske proces og meget mere.

Få din gratis køberguide her
2 dage siden
Conny Larsen Danmark

Vores køb af ferielejlighed i Torrevieja gennem Bolig-Udland.dk, har været en super god oplevelse. Dejligt at kunne gennemføre det hele…

Læs anbefaling

1 uge siden
Hanne Møller Jakobsen Danmark

Vi vil gerne give Nikolaj Østergaard fra Bolig-udland.dk kontoret i Alicante vores varmeste anbefalinger og tak. Vores lille byhus i…

Læs anbefaling

3 uger siden
Steen Nielsen & Tina Benzin Danmark

Vi mødte bolig-udland.dk første gang på messen i Forum i 2019, hvor vi havde en god og konstruktiv snak med…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!