6 år siden
Mark Grufferty UK

Jeg vil bare gerne sige et par ord om min påskønnelse for den indsats og det hårde arbejde, som Bolig-udland har gjort, på mine vegne ifm køb af min nye lejlighed i Riviera del sol (Costa del Sol)

Jeg mødte Bolig-Udland på messen ” A place in the sun” i London efter at være blevet svigtet af andre agenter nede på Costa del Sol tidligere..

Så snart jeg trådte ind på deres stand på messen blev jeg imponeret over deres positive attitude og deres venlighed.

Jeg havde allerede planlagt en tur ned til Spanien den følgende måned, så deres lokale kontor begyndte straks at lægge en plan og finde det udvalg af boliger sammen som vi skulle besigtige under min tur. På min første dag blev jeg glædeligt overrasket over den respekt, der blev vist os alle steder af diverse sælgende agenter der vidste at bolig-udland arbejde på mine vegne, som købers mægler.

I løbet af den næste uge de var fantastiske i deres formidling af fremvisninger og samtidig fik vi opbygget et godt forhold, således at de fuldt ud forstod alle mine krav og ønsker. Selv når jeg bad om at se områder, som de på forhånd vidste at jeg ikke ville kunne lide så brugte de den tid der skulle til. De vidste at det var en beslutning jeg selv skulle træffe uden at de anvendte nogen form for pres.

Da det lykkedes os at finde den helt rigtige bolig i det helt rigtige område viste Bolig-Udland deres absolutte professionalisme, engagement og beslutsomhed med at fremføre og forhandle den endeige pris med sælger. Det endte med at blive et fantastisk køb af en 2 værelses lejlighed.

For alle, der ønsker at købe i Costa del Sol område ville jeg ikke tøve med at anbefale Bolig-Udland.dk for deres kendskab til området og deres forståelse af, hvad kunden er på udkig efter.

Jeg ved nu at jeg udover at have fundet min drømmebolig i Spanien også har fået nogle nye venner, som jeg ser frem til at møde igen på diverse ture til Spanien for at sætte deres store viden om de lokale barer og restauranter på prøve…

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
10 timer siden
Lisbet & Laurids Iversen Danmark

Vi havde igennem en periode søgt lejlighed tæt på togstrækningen fra Fuengirola til Malaga og i den forbindelse mødte vi…

Læs anbefaling

7 dage siden
Brit & Anders Sinkbæk Danmark

Lige et par ord om vores oplevelse med bolig-udland i Spanien. Vi er utrolig glade for den service vi har…

Læs anbefaling

1 måned siden
Erik & Pia Havlit Spain

Vi har haft den glæde at købe vores bolig gennem bolig-udland.dk og deres kontor i Alicante. De har ydet os…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!