3 år siden
Lisbeth & Frank Lindhøj Danmark

” Min kone og jeg er i flere år rejst til Costa Del Sol for at slappe af, nyde vejret som næsten altid er godt, spille golf og lade batterierne lidt op. Det var det samme hver gang, det tog altid lang tid at finde den lejlighed vi synes var rigtig. Når vi endelig havde fundet en var den altid lejet ud når vi impulsivt synes nu ville vi afsted igen.

Det var derfor naturligt for os at overveje at købe vores egen lejlighed. Vi startede helt traditionelt med at gå på nettet og søge efter interessante emner. Hurtig gik det op for os at det Spanske ejendomsmarked slet ikke er skruet sammen som det danske. Ejendomsmæglerne dernede har mange af de samme lejligheder til salg, hvilket resulterer i en meget aggressiv salgskultur. Vi blev simpelthen bestormet af mails og telefonopkald, som gjorde det umuligt at nyde processen. En god bekendt foreslog at vi anvendte en “købermægler” i processen, det koster nemlig ikke mere sagde han. Vi blev henvist til bolig-udland.dk, hvilket var det bedste vi kunne have gjort. Det skulle vi have gjort fra starten! Herfra blev det hele nemmere, ejendomsmæglerne i Spanien fandt hurtigt ud af vi havde købermægler på, og holdt op med at kontakte os. I stedet var det nu vores kontktperson Lotte Kristiansen fra bolig-udland,. der blev bestormet, hvilket for os, var en befrielse.

Lotte afkodede hurtigt og effektivt vores ønsker og krav og i løbet af kort tid havde vi et pænt udsnit af lejligheder vi kunne kigge på. Vi valgte 8 lejligheder som vi gerne ville kigge nærmere på. Alt sammen skete helt uden pres på nogen måde, vi styrede selv tempoet. Lotte arrangerede derefter besigtigelser med de lokale ejendomsmæglere således at vi på to dage i Costa del Sol havde fundet vores drømmelejlighed.

Vi gik herefter i gang med købsprocessen hvor Lotte og bolig-udland.dk var en stor hjælp i forhandlingen. Selve købsprocessen i Spanien er nemlig heller ikke, som vi kender hjemme fra Danmark. Selv efter købet har Lotte været der for os og hjulpet med at finde et forsikringsselskab og andre småting uden det har kostet os en krone ekstra. Sjældent har vi oplevet en så udstrakt service.

Vi er nu de lykkelige ejere af vores lille ferieparadis i Costa del Sol til glæde for os og vores børn. Vi glæder os til mange forlængede weekender og lidt ferie kan det vel også blive til.

Jeg vil anbefale alle danskere der overvejer at købe ejendom i Spanien at tage kontakt til bolig-udland.dk. Uanset om det ender i en handel eller ej, er det bare meget mere behageligt på denne måde.

De bedste anbefalinger

Lisbeth & Frank Lindhøj

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
10 timer siden
Lisbet & Laurids Iversen Danmark

Vi havde igennem en periode søgt lejlighed tæt på togstrækningen fra Fuengirola til Malaga og i den forbindelse mødte vi…

Læs anbefaling

7 dage siden
Brit & Anders Sinkbæk Danmark

Lige et par ord om vores oplevelse med bolig-udland i Spanien. Vi er utrolig glade for den service vi har…

Læs anbefaling

1 måned siden
Erik & Pia Havlit Spain

Vi har haft den glæde at købe vores bolig gennem bolig-udland.dk og deres kontor i Alicante. De har ydet os…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!