8 måneder siden
Kirsten & Jan Nielsen Danmark

Vi havde siden 2018 talt om at købe hus i Spanien. Vi har tidligere været på Costa del Sol, men i 2018 vendte vi blikket mod Costa Blanca. Vi var dernede et par gange i 2018 for at se på forskellige områder, anden gang fik vi kontakt med Bolig-Udland. Da vi var ankommet til vores lejede lejlighed, ringede vi til Bolig-Udland, og lavede en aftale med en medarbejder, der så kom og hentede os næste dag.

Vi så på forskellige muligheder og områder og var inde at se et par huse også. Det var helt fantastisk,- næsten en hel dag havde vi sammen med mægleren og der var absolut ingen pres på.

Efter en uges ferie rejste vi til Danmark igen. Så begyndte vi lidt mere seriøst at prøve at udvælge nogle emner.

Resten af 2018 og starten af 2019, kiggede vi på huse på nettet. Hele tiden var vi i løbende kontakt med Bolig-Udland, og fik rigtig meget hjælp og vejledning.

I maj 2019 havde vi besluttet os for, at vi ville købe et hus i området omkring Villamartin. Vi lavede en liste med 15 forskellige huse til Bolig-Udland, og da vi ankom til Costa Blanca til en- igen lejet lejlighed, som Bolig-Udland hjalp rigtig meget med omkring det praktiske (sproget), og især da vi havde problemer med at få depositum tilbage, fik de også klaret det. Nå men vi skulle jo se på huse, hele to dage blev vi hentet og kørt rundt for at se, og da vi var færdige, tog vi lige en dags tænkepause.

Så havde vi udvalg tre huse, som vi gerne ville se igen. Vi ringede til Bolig-Udland, som igen hentede os og vi så de tre huse igen.

Det endte med at vi bestemte os for et Quad-House i Villamartin. Inden vi rejste hjem igen, var vi sammen med Bolig-Udland hos Notar, for at få lavet en fuldmagt til vores, dansktalende advokat, som vi blev anbefalet af Bolig-Udland, og alt fungerede perfekt. Spansk Bank blev vi også anbefalet og dagen før vi rejste hjem, satte vi vores underskrifter på en slutseddel.

Vi har hele vejen igennem forløbet, været i tæt kontakt med Bolig-Udland, og har fået en fantastisk hjælp og service, også med ting, som slet ikke havde noget med bolighandel at gøre.

Vi kan kun anbefale Bolig-Udland, og ville bruge dem igen, hvis det blev nødvendigt.

Kirsten og Jan Nielsen

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
1 måned siden
Kirsten & Per Jensen

Efter at have søgt bolig på Costa del Sol i et lille års tid lykkedes det endelig med hjælp fra…

Læs anbefaling

3 måneder siden
Lars K. Lindvang

Hermed en stor anbefaling fra mig, som både er køber af flere lejligheder og nu også sælger af en lejlighed…

Læs anbefaling

3 måneder siden
Fam. Østergaard

Efter at have søgt bolig på Mallorca i et par år, var vi kommet til erkendelsen af at vores økonomi…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!