3 år siden
Jesper Boje Maar Outzen Danmark

Et firma der fortjener en god anmeldelse.

Ejendomsmæglere i DK kunne godt lære noget af Bolig-Udland.dk i Spanien. Den service de giver er langt over det niveau, som vi har oplevet i DK. 

Min kone og jeg besluttede kort før påske 2017 at vi godt vil til Spanien og se om vi kunne finde en ferielejlighed. Vi googlede lidt og faldt over Bolig-Udland.dk, som er en danskejet købermægler. Vi skrev til dem og fik hurtigt et svar tilbage med en kontaktperson, som tog sig af det område vi var interesseret i.

I løbet af få uger havde vi i samarbejde med Bolig-Udland fundet en god håndfuld lejligheder som vi gerne ville se, så vi bestilte flybilletter og havde tre intense dage i påsken. Vi blev kørt rundt i to dage i godt selskab med Kristian fra Bolig-Udland, som havde en stor viden om området m.m. og de ting han ikke kunne svare på, fik han hurtigt undersøgt, så alle vores mange spørgsmål blev besvaret.

To timer før vi skulle med flyet tilbage til DK skrev vi under på købet af en skøn lille lejlighed som først ville stå færdig en uge før vores sommerferie.

Lige fra vi skrev under til vi stod i vores lejlighed igen ca. 3 måneder senere, hjalp Kristian os med alt omkring bank og advokat i spanien, desuden havde han kontakt til firmaet der stod for byggeriet så han kunne hjælpe med vores tilkøb og ændringer på lejligheden.

Vi følte os i trykke hænder hos Bolig-udland, og Kristian var meget tålmodig på trods af vores mange mails med masser af spørgsmål.

Vi kan varmt anbefale Bolig-Udland.dk – de står klar til at hjælpe dig til du står med nøglerne og deres efterservice er fantastisk.

De glade ejer af en ferielejlighed i Spanien.

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
11 timer siden
Lisbet & Laurids Iversen Danmark

Vi havde igennem en periode søgt lejlighed tæt på togstrækningen fra Fuengirola til Malaga og i den forbindelse mødte vi…

Læs anbefaling

7 dage siden
Brit & Anders Sinkbæk Danmark

Lige et par ord om vores oplevelse med bolig-udland i Spanien. Vi er utrolig glade for den service vi har…

Læs anbefaling

1 måned siden
Erik & Pia Havlit Spain

Vi har haft den glæde at købe vores bolig gennem bolig-udland.dk og deres kontor i Alicante. De har ydet os…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!