5 år siden
Jacquelyn & David Hagedorn UK

Efter at have tilbragt flere måneder medat diskutere og udforske det spanske ejendomsmarked, besluttede min mand og jeg til sidst at lave en besigtigelsestur. Vi aftalte derfor besigtigelser med Bolig-udland på deres Pinar de Campoverde kontor beliggende i den sydlige del af Costa Blanca.

På trods af vores forberedelse var vi stadig meget usikre, da vi ankom til Costa Blanca og et tidligere møde med et andet mæglerfirma gjorde intet for at ændre dette. Men Bolig-Udland hjalp os med at komme igennem mange af disse usikkerheder, da de var meget vidende, ikke kun om processen med at købe selve boligen, men også om at leve i området. De var i stand til at besvare vores mange spørgsmål, men også stille nogle, som vi ikke havde tænkt på.

Vi havde en meget vellykket første dag og så en række ejendomme og steder, og selvom vi ikke havde planlagt en anden dag, lykkedes det alligevel bolig-udland at organisere flere gode visninger med meget kort varsel.

Bolig-Udland er meget professionelle i sin tilgang, men er også yderst personlige og venlige, hvilket gør det nemt at arbejde med dem. De har også evnen til hurtigt at måle kundernes behov for at vise de korrekte boliger i, hvad der for os var et tidspresset besøg.

Vores besøg var en succes og gennem Bolig-Udland fandt vi vores drømmebolig. Bolig-Udland er fortsat med at yde vejledning og støtte efter købet, hvilket har været en uvurderlig hjælp for os førstegangskøbere.

Vi ville uden tøven anbefale Bolig-Udland til andre der vil købe bolig i Spanien.

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
10 timer siden
Lisbet & Laurids Iversen Danmark

Vi havde igennem en periode søgt lejlighed tæt på togstrækningen fra Fuengirola til Malaga og i den forbindelse mødte vi…

Læs anbefaling

7 dage siden
Brit & Anders Sinkbæk Danmark

Lige et par ord om vores oplevelse med bolig-udland i Spanien. Vi er utrolig glade for den service vi har…

Læs anbefaling

1 måned siden
Erik & Pia Havlit Spain

Vi har haft den glæde at købe vores bolig gennem bolig-udland.dk og deres kontor i Alicante. De har ydet os…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!