5 år siden
Inge Hovland Norway

I vinteren 2015 vi ledte efter en lejlighed i Spanien. Vi fik sendt nogle forslag fra pr. mail fra bolig-udland som tog med i vores overvejelser. Vi aftalte med dem hvilke boliger vi ønskede at se på og der blev aftalt en besigtigelsestur i påskeugen, 2015.

Vi rejste til Torrevieja (Alicante), hvor vi blev mødt af Kristian Rasmussen fra bolig-udland kontoret. I løbet af de 2 dage fik vi set 7 gode lejligheder og huse og til sidst fandt vi det hus vi ønskede at købe. Kristian afgav et tilbud til sælger på vores vegne og forhandlede den helt rigtige pris til os. Han fik ordnet det med advokaten så vi kunne få ordnet handlen samme dag som vi rejste hjem tl Norge igen. Dette var en stor hjælp og sparede os for en tur ned til Spanien igen.

Vi fik alt arrangeret, mens vi var der, og Kristian kørte os tilbage til hotellet, og vi tog tilbage til Norge. Han fulgte op med e-mails samt via telefon vedrørende alt omkring processen og hvordan købet udviklede sig. Da købet var endelig godkendt aftalte vi dato for overdragelsen af ​​nøgler med Kristian. Han var på plads i huset til tiden og havde gjort alt klar, så vi kunne få afleveret vores nye hus.

Hele processen lige fra besigtigelser og til selve overdragelsen har været til vores fulde tilfredshed, og vi kan varmt anbefale bolig-udland til alle, der ønsker at købe hus eller lejlighed i Spanien.

Inge Hovland

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
11 timer siden
Lisbet & Laurids Iversen Danmark

Vi havde igennem en periode søgt lejlighed tæt på togstrækningen fra Fuengirola til Malaga og i den forbindelse mødte vi…

Læs anbefaling

7 dage siden
Brit & Anders Sinkbæk Danmark

Lige et par ord om vores oplevelse med bolig-udland i Spanien. Vi er utrolig glade for den service vi har…

Læs anbefaling

1 måned siden
Erik & Pia Havlit Spain

Vi har haft den glæde at købe vores bolig gennem bolig-udland.dk og deres kontor i Alicante. De har ydet os…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!