4 år siden
Henrik Borggaard Danmark

Sådan fandt vi vores drømme lejlighed i Spanien.

Vi havde i et stykke tid gået med tanker om at købe en lejlighed i Spanien. I februar måned var vi på ”Ferie for alle messe” i Herning og der mødte vi BoligUdland. Vi fortalte dem at vi i sommerferien ville rejse til Spanien og at vi gerne ville ud at se nogle lejligheder.

Ligeledes fortalte vi dem også om hvilken ønsker vi havde til en lejlighed og området. De anbefalede os at kigge nærmere på Costa Blanca, nærmere bestemt Orihuela Costa. Så kom sommerferien hvor vi skulle til Spanien. Vi mødtes med Kristian Rasmussen fra deres lokale kontor og han viste os området og nogle super gode lejligheder, som passede perfekt til vores ønsker.

Et par uger efter vi var kommet hjem fra sommerferien, besluttede vi os for at købe en lejlighed. Vi kontaktede Kristian og vi aftalte at vi alle skulle mødes i Spanien. Vi rejste derned 3 dage i september måned og vi så igen nogle lækre lejligheder. Vi fandt en lejlighed, som passede 100 % til vores ønsker og vi besluttede os for at købe den.

Kristian arrangerede samme dag et møde, med en advokat, som ville hjælpe os med alt det praktiske. Advokaten ordnede alt vedr. købet og vi følte under hele forløbet, at vi var i gode hænder. Det har ligeledes været nemt at komme i kontakt med advokaten og Kristian.

I slutningen af november rejse vi igen til Spanien. Vi mødtes med Kristian ved vores lejlighed. Han afleverede nøglerne til os og sammen gennemgik og kontrolledere vi lejligheden. Dagen efter besøgte vi advokaten, hvor vi fik udleveret skødet m.m. og vi besøgte også banken, hvor alt var i den skønneste orden.

Vi kan varmt anbefale Kristian Rasmussen og Bolig-Udland til andre, der er interesseret i at købe bolig i Spanien. De yder en høj service og de har nogle gode behjælpelige kontakter i området.

Med Venlig hilsen
Familien Borggaard
D. 13. december 2015

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
3 dage siden
Brit & Anders Sinkbæk Danmark

Lige et par ord om vores oplevelse med bolig-udland i Spanien. Vi er utrolig glade for den service vi har…

Læs anbefaling

1 måned siden
Erik & Pia Havlit Spain

Vi har haft den glæde at købe vores bolig gennem bolig-udland.dk og deres kontor i Alicante. De har ydet os…

Læs anbefaling

1 måned siden
Conny Larsen Danmark

Vores køb af ferielejlighed i Torrevieja gennem Bolig-Udland.dk, har været en super god oplevelse. Dejligt at kunne gennemføre det hele…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!