11 måneder siden
Gitte & Kenneth Engstrøm Danmark

Gennem længere tid havde vi holdt vores ferier I Alicante by og samtidig kikket på områder i byen, hvor vi kunne tænke os af købe en lejlighed. Af nogle venner blev vi anbefalet Sascha og Christian fra Bolig-udland.dk og kontaktede dem for hjælp med at finde netop den lejlighed, vi var på udkig efter. Efter aftale med dem definerede vi vores lejlighedsprofil for hvad en kommende bolig skulle opfylde mht. pris, beliggenhed, størrelse, antal værelser, stand m.v.

Med dette udgangspunkt, gik Sascha igang med at screene Alicante for relevante lejligheder. Næsten dagligt modtog vi gode og yderst relevante lejlighedstilbud, som vi sammen med Sascha gennemgik og spurgte ind til. Altid fik vi super hurtige tilbagemeldinger og da vi i fællesskab havde indskrænket os til en håndfuld mulige lejligheder, aftalte vi at komme til Alicante for få lejlighederne fremvist. Dette besøg blev koordineret og arrangeret af Sascha og Christian, som begge taler flydende spansk og derfor kunne drøfte detaljer med sælgers mægler, så alle vores spørgsmål blev besvaret med det samme.

Vi fik gennem hele processen kyndig og professionel rådgivning og støtte i forbindelse med valget af den helt rigtige lejlighed. Derudover kunne Sascha og Christian besvare alle de spørgsmål, der i øvrigt er forbundet med køb af lejlighed i Spanien. De kunne også anbefale en god dansktalende advokat, som kunne forestå den konkrete ejendomshandel. Alt gik så nemt og effektivt og vi var ikke, på noget tidspunkt, bekymret under processen ifm. købet af lejligheden i Alicante.
Fra vi kontaktede bolig-udland.dk til vi skrev under hos Notaren, og lejligheden var vores, gik der under to måneder.

Vi kan på det varmeste anbefale af tage kontakt til Bolig-Udland.dk hvis man, som dansker ønsker at realiserer drømmen, om en feriebolig i Spanien.

Gitte & Kenneth Engstrøm, København

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
10 timer siden
Lisbet & Laurids Iversen Danmark

Vi havde igennem en periode søgt lejlighed tæt på togstrækningen fra Fuengirola til Malaga og i den forbindelse mødte vi…

Læs anbefaling

7 dage siden
Brit & Anders Sinkbæk Danmark

Lige et par ord om vores oplevelse med bolig-udland i Spanien. Vi er utrolig glade for den service vi har…

Læs anbefaling

1 måned siden
Erik & Pia Havlit Spain

Vi har haft den glæde at købe vores bolig gennem bolig-udland.dk og deres kontor i Alicante. De har ydet os…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!