6 år siden
Birthe & Erik Enevoldsen Danmark

Efter nogen tids overvejelser, besluttede vi os til at købe en feriebolig i Spanien. På ferie for alle messen i Herning, opsøgte vi flere stande der tilbød hjælp til dette.

Bolig-Udland.dk virkede mest troværdige, så vi besluttede at arbejde videre med dem.

Vores overvejelser gik i første omgang om det skulle være området omkring Malaga eller områder syd for Alicante men med hjælp fra Bolig Udland valgte vi at fokusere på 3 områder syd Alicante. Vi fik kontakt til Kristian fra Bolig-Udland.dks kontor på Costa Blanca syd, der hjalp os med at få finde relevante emner. Efter lidt kommunikation frem og tilbage, endte vi ud med en liste på ca. 20 relevante emner i 3 områder, mange havde vi fundet via Bolig Udlands hjemmeside, ligesom mange var forslag fra Kristian, og endnu andre var fra helt andre hjemmesider/ejendomsmæglere i Spanien vi selv havde fundet.

Turen til Spanien blev planlagt, i samarbejde med Kristian der også var behjælpelig med forslag til hoteller.

Ved fremvisning af boligerne, blev der ikke kun fokuseret på lejligheden, men der blev også lagt vægt på at vi valgte det rigtige område, så ud over fremvisning af boliger, var der også rundvisning i området. På rundvisningen med bolig-udland kunne vi spørge om og få en grundig forklaring på alt – lige fra lokale seværdigheder til skatteforhold og andre nyttige ting at vide.

I det hele taget har Bolig-Udland.dk støttet os i ethvert praktisk forhold angående købet, herunder valg af advokat, bankforhold, købsbudget, årlige omkostninger, og meget andet. Selv efter købet har de været behjælpelig med f.eks. installation af internet forbindelse, og samtidig givet udtryk for, at Bolig-Udland.dk også fremover er til rådighed, hvis vi oplever problemer eller har brug for hjælp.

Så alt i alt, kan vi kun varmt anbefale et samarbejde med Bolig-Udland.dk

Birthe & Erik Enevoldsen
Ejere af ferielejlighed i Spanien

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
11 timer siden
Lisbet & Laurids Iversen Danmark

Vi havde igennem en periode søgt lejlighed tæt på togstrækningen fra Fuengirola til Malaga og i den forbindelse mødte vi…

Læs anbefaling

7 dage siden
Brit & Anders Sinkbæk Danmark

Lige et par ord om vores oplevelse med bolig-udland i Spanien. Vi er utrolig glade for den service vi har…

Læs anbefaling

1 måned siden
Erik & Pia Havlit Spain

Vi har haft den glæde at købe vores bolig gennem bolig-udland.dk og deres kontor i Alicante. De har ydet os…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!