3 år siden
Annizette & Michael Nejland Danmark

Vores oplevelser af Bolig-Udland er udelukkende positive.

Lige fra den første kontakt, til købet af vores hus i Cumbre del Sol på Costa Blanca har vi oplevet Christian Boesen og Trine Tvile, som usædvanlig serviceminded og professionelle i deres tilgang til vores ønsker, behov og spørgsmål. Efter købet har vi også kunnet ringe til Bolig-Udland, hvis vi har haft spørgsmål. Betryggende.

Trine har lagt et stort arbejde i at koordinere vores besigtigelsestur, så den foregik så effektivt og smidig, som muligt. Trine var altid åben og positiv over for nye forslag og pludselig mobilopkald. Tusind Tak, Trine.

Christian var meget punktlig, professionel, men også nede på jorden, sådan at vores besigtigelsestur foregik på en uhøjtidelig facon. Dejligt at blive hentet på hotellet og kørt rundt til de forskellige huse. Således, at vi også hyggede os under besigtigelsesturen uden at stresse, men kunne koncentrere os og have fokus på opgaven. Dejligt, at vi i løbet af dagene havde tid til at kunne diskutere de forskellige emner både før, under og efter besigtigelserne. Super, at Christian kom med sin uforbeholdne mening som neutral aktør, således at man ikke lod sig forblænde af de dejlige ejendomme.

Det var rart (men nervepirrende) ikke selv at skulle klare forhandlingerne, men at overlade det til Christian, da vi var taget hjem. Således at vi fik vores hus til en god pris, uden at følelserne kom i spil. Alt i alt en god oplevelse. Kan klart anbefale Christian og hans firma bolig-udland.dk til andre boligsøgende, hvis man søger et professionelt, engageret og dedikeret team med en uhøjtidelig tilgang til at håndtere boligkøb i Spanien.

Brug for hjælp?

Komplet guide til køb af bolig i Spanien

Inkluderer områdebeskrivelser, faldgruber, den juridiske proces, købsprocessen og meget mere.

Få din gratis køberguide her
1 måned siden
Lars K. Lindvang Danmark

Hermed en stor anbefaling fra mig, som både er køber af flere lejligheder og nu også sælger af en lejlighed…

Læs anbefaling

2 måneder siden
Fam. Østergaard Danmark

Efter at have søgt bolig på Mallorca i et par år, var vi kommet til erkendelsen af at vores økonomi…

Læs anbefaling

2 måneder siden
Lisbet & Laurids Iversen Danmark

Vi havde igennem en periode søgt lejlighed tæt på togstrækningen fra Fuengirola til Malaga og i den forbindelse mødte vi…

Læs anbefaling

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!