Image

Personaliserede spanske realkreditlån

Bolig-udland.dk og vores realkredit partnere arbejder sammen med alle danske, spanske og internationale banker.

Bedste tilgængelige tilbud
Uafhængig rådgivning
Kvalificerede rådgivere
Tilbud indenfor 48 timer

Ansøgningsproces

Her finder du en simpel guide til hvordan låneprocessen forløber

1
Realkreditlån tilbud

Efter at have modtaget din forespørgsel, vil en af vores rådgivere kontakte dig for at diskutere dine muligheder. Du vil modtage et tilbud kort tid derefter. De vil rådgive dig om vilkårene for realkreditlånet, såsom de månedlige betalinger, niveau for låntagning, renter, gebyrer mv. Vi tilstræber at I bliver kontaktet indenfor 48 timer efter at vi har modtaget en forespørgsel på at optage et lån til køb af bolig i Spanien.

2
Dokumentation

Hvis du ønsker at fortsætte og har fundet en ejendom eller ønsker at finansiere en eksisterende ejendom, skal du sende kopier af forskellige dokumenter til os. Din rådgiver vil bekræfte, hvad der kræves.

3
Advokat

Du skal normalt underskrive en reservationskontrakt og betale et reservationsgebyr / depositum ved købsprocessens start - ejendomsmægleren arrangerer normalt denne del af processen. Før du underskriver nogen kontrakter, anbefaler vi at du udpeger en advokat. Han vil sikre alle nødvendige checks på ejendommen udføres og kontrollere ejendommens juridiske status. Endvidere er det ikke muligt at afslutte realkreditlånet, før du har ansøgt om et NIE-nummer, som din advokat kan hjælpe med at få for dig.

4
Vurdering

En bankkonto skal åbnes i dit navn med banken, der stiller pantet. Nogle gange er det gjort i starten og andre gange efter den formelle godkendelse er blevet tildelt. De fleste banker instruerer en værdiansættelse efter den formelle godkendelse, men nogle kræver, at dette gøres ved starten af processen. Månedlige pantbetalinger skal betales fra denne konto, og midler til dækning af værdiansættelsesgebyret skal indbetales inden pengene kan udbetales. I forbindelse med undersøgelse af værdiansættelsen vælger banken som regel et selskab tilfældigt fra panelet af uafhængige virksomheder, som det anvender til værdiansættelse. Det valgte selskab sender en af deres valuarer til ejendommen efter forudgående aftale. Efter besøget udarbejder valuaren sin rapport og sender den derefter til banken.

5
Formel godkendelse

På grundlag af ejendomsværdien og den fremlagte dokumentation vil kreditinstituttets (underwriters) i den relevante bank godkende eller afvise pantet. Hvis godkendt, vil banken bekræfte de endelige betingelser. Forudsat at alle parter er enige om at fortsætte, vil banken derefter kontakte dig, agenten og begge advokater for at beregne de midler, du skal have på din konto. Når midlerne er på plads, kan ordningerne for afslutning foretages.

5
Færdiggørelse

Der skal laves en aftale hos notaren hvor lånet skal underskrives. Du eller din juridisk udnævnte repræsentant (advokaten) skal deltage i dette møde. Hvis du ikke deltager, skal din juridiske repræsentant kunne fremvise en fuldmagt på dine vegne. ("Poder" på spansk).

Indledende rådgivning uden forpligtelser

Der er intet gebyr i forbindelse med vores råd og vejledning. De fleste henvendelser ender med at vi finder det helt rigtige realkreditlån til vores kunder.

Uafhængig rådgivning

Vi kan tilbyde produkter fra alle de førende banker i Danmark, Spanien og de største internationale banker og vi bestræber os på at finde det helt rigtige produkt til vores kunder - hver gang.

Uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål?

Ofte stillede spørgsmål

Kan du arrangere et "køb-til-leje" lån i Spanien?

Køb-til-leje produkter findes ikke i Spanien og har aldrig gjort det. Bankerne tager ikke højde for fremtidige lejeindtægter når de udbyder lån.

For at blive klassificeret som en skattemæssig bosiddende (en der betaler spansk indkomstskat), skal du normalt betale disse skatter, før du ansøger. Nogle banker vil dog klassificere dig som " residente" med så lidt som 6 måneders lønsedler, hvis det står klart, at du er i et langsigtet job hos et anerkendt firma. Andre skal se mindst to årlige spanske skatteopgørelser (declaraciones de renta).

Det er obligatorisk at have boligforsikring hos en forsikringsgiver af bankens valg. Derudover er livsforsikring næsten altid obligatorisk, også med en forsikringsgiver af bankens valg. Vi er opmærksomme på bankerne selvom det ikke kræver det.

I næsten alle tilfælde vil realkreditlånet være et tilbagebetalt realkreditlån, hvilket betyder, at den månedlige betaling består af både kapital og rente. Dit pant vil blive afbetalt i sin helhed ved udgangen af løbetidet. Nogle långivere giver dig mulighed for kun at betale renten i løbet af en given periode.

Se venligst vores side for gebyrer for et eksempel på en sammenfatning og forklaring af de forskellige gebyrer. I øjeblikket er en generel vejledning 14-15% af den angivne købspris.

Der er mange variabler, der påvirker omkostningerne, når de angives som en procentdel af købsprisen. For eksempel varierer skatterne fra region til region og i nogle tilfælde i henhold til ejendomsprisen. En anden vigtig faktor er, om kunderne søger om det maksimale pant eller et lavere beløb. Vi anbefaler alle kunder at kontakte os for en estimeret omkostningsfordeling i forhold til deres forhold.

De involverede tidsplaner varierer fra bank til bank og på forskellige tidspunkter af året. Vi siger normalt at det tager mellem 4-6 uger for hele processen. Men det kan tage op til 8 uger at afslutte, nogle gange længere, hvis feriemåneden i august falder ind imellem, eller hvis du har en kompliceret profil.

For at bestemme, hvad du kan låne, ser långiverne på din betalingsevne og beregner normalt mellem 30 og 40% af din netto månedlige indkomst efter skat at betale for alle verdensomspændende gæld (inklusive det nye spanske realkreditlån). Hvis du har lån, realkreditlån eller kreditkort, vil disse blive taget i betragtning ved beregningen, samt lejebetalinger, obligatoriske vedligeholdelsesbetalinger til tidligere ægtefæller / partnere eller for eventuelle børn fra disse relationer og privatskole gebyrer.

I de fleste tilfælde er der en indfrielsesstraf på 0,5% af det udbetalte beløb (delvis af fuldt) i de første fem år og 0,25% af beløbet derefter.

Vi anbefaler på det kraftigste at bruge en advokat. Denne vil sikre, at alle nødvendige checks udføres på ejendommen. Hvis noget går galt, er advokatens opgave at beskytte dine interesser. Vi anbefaler at udpege en fuldt kvalificeret advokat, der er registreret hos advokatkollegiet (Colegio de Abogados). Hvis du efterfølgende ikke føler dig tilstrækkelig taget hånd om, kan du klage til advokatkollegiet og kræve erstatning.

Dette er et identifikationsnummer for udlændinge, der registrerer sig hos myndighederne i Spanien. Ansøgerne vil modtage et officielt dokument med deres navn og nummer. Dette nummer skal præsenteres overfor forskellige officielle myndigheder, og det er obligatorisk at have et NIE-nummer, hvis du ønsker at købe en ejendom i Spanien. Ansøgning om nummeret sker via et politimyndigheds kontor (Policía Nacional) og er sanktioneret af Ministerio del Interior (svarende til indenrigsministeriet). Vi og vores advokater hjælper altid vores kunder med at få dette nummer.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!