Besigtigelsesrejser til Spanien

På vores inspektionsrejser er beslutningen om at købe eller ej helt op til dig, der er intet pres.

Bestil din besigtigelsesrejse

Hjælp til at undgå ejendomme, der ikke er 100% lovlige

Som registreret ejendomsmægler med AIPP skal vi sørge for, at alle de relevante papirer er færdige, at du har en passende juridisk repræsentation og har tilstrækkelige finansielle midler til rådighed for at kunne modtage dine skøder (Escritura), når købet er afsluttet korrekt.

Ubesværet og tilfredsstillende rejse

Vi er klar over, at du ofte skal besøge stedet et par gange, før du kan finde den perfekte ejendom. Vi kan hjælpe dig med at spare tid og give dig en ubesværet og tilfredsstillende rejse.

Bestil nu

Velplacerede ejendomsmæglerforretninger

Vi har velplacerede ejendomsmægler-forretninger på Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Valencia, Costa Brava, Mallorca og Gran Canaria.

Se kontorer

Få en god start på din boligsøgning i Spanien

Bestil din besigtigelsesrejse

Har du nogle spørgsmål?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er inkluderet?

  • Gratis juridisk rådgivning fra en uafhængig boligadvokat
  • Gratis finansiel rådgivning fra en uafhængig mægler med speciale i spanske boliglån
  • Område og boligfremvisning
  • Eksklusiv service, råd og vejledning fra en af ​​vores erfarne boligrådgivere

Vores kunder er i Danmark, men vores service er i Spanien. Vi indså for lang tid siden, at hvis vi vil have folk til at bruge os så er det vores job at bringe dem herned for at se os.

Gennemførelse af ejendomsinspektioner med en respekteret ejendomsmægler hjælper med at sikre, at du får nøjagtige svar på centrale spørgsmål, såsom:
  • Er dette et godt område til leje?
  • Hvor meget er leveomkostningerne?
  • Er ejendomspriserne stigenede her?
  • Hvor tæt er jeg på faciliteter så som butikker, busruter, læger mv?
  • Er dette et fornuftigt køb baseret på mine behov?

Det skal du fordi det er den eneste rigtige måde at lære områderne ordentligt at kende. Vi bor og arbejder lokalt i de forskellige områder og ingen kender områderne bedre end vores lokale folk på stedet. Derudover er det en god måde at lære hinanden at kende på, så vi sammen kan finde den helt rigtige bolig i det helt rigtige område. Vi tager jer praktisk talt i hånden og bruger den tid der skal til før at I er klædt rigtigt på til at træffe en beslutning. Og kræver det mere end en enkelt tur herned før der kan træffes beslutninger så er vi med jer hele vejen. Vores arbejde stopper ikke før at I har fundet drømmeboligen og alt er 100% som I vil have det.