Områdeguide – Costa Valencia & Azahar (Valencia & Castellón)

18 Feb | 43 min read

Costa Valencia (Valencia Provins)

Valencia provinsen er stedet hvor middelalderens historie kommer til live. Hvor det flyder med fremragende mad, herunder den berømte Paella, spektakulære byfester, som Las Fallas og Tomatina, sport og kultur i overflod og hvor man finder et klima der er blandt de bedste i verden.

Valencia provinsen er den største af de tre provinser, der udgør hele Valencia regionen, og ligger midt på den spanske middelhavskyst. Med et subtropisk klima og milde vintre, er Valencia provinsen en ideel destination året rundt. Det varme klima er en del af grunden til, at Valencia producerer to tredjedele af alle appelsiner i Spanien og er den største producent i Europa. I foråret fylder den berusende duft af appelsinblomster luften og træerne er tæt pakkede af søde Valencia appelsiner.

Appelsiner er dog ikke begrænset til marker og lunde. I provinsens hovedstad og navnebror er du omgivet af dem i gaderne, i butikkerne, prydende på bygninger samt forberedt i de lokale retter. Appelsinernes saft danner endda basen for den lokale signatur cocktail, ‘Agua de Valencia’.

Valencia er den tredje største by i Spanien og er fødestedet for den originale paella, der laves med kanin og kylling. Byen er hjemsted for en af de mest berømte ”fiestas” i Spanien, ‘Las Fallas’, hvor imponerende figurer, der det tager et år at skabe, på festdagens sidste dag brændes, foran hele byens indbyggere. For at man kan få en ide om hvor stor denne fest er i Spanien, så vises selve nedbrændingen, som foregår kl 23 om aftenen live på nationalt TV og millioner af seere kigger med.

Længere inde i landet kan du tage til en anden vild fiesta, nemlig ‘La Tomatina’ – verdens største tomat kamp. Ja, du læste rigtigt! Det kan ikke rigtig forklares det skal ses og opleves.

Valencia provinsen har en rig historie, og dens middelalderlige fortid har efterladt spor overalt: gotiske kirker, eventyrslotte og snoede gader. Provinsens mauriske historie fornemmes særligt i Lonja de la Seda (det gamle silkemarked), da Valencia udgjorde en del af silkevejen og engang var en af de førende producenter i Spanien.

Historie og kultur er ikke de eneste grunde til at overveje at flytte til provinsen; med 112 km kystlinje er der mange fantastiske og imponerende strande. Hvis du elsker vandsport, finder du alt hvad du har brug for i provinsen, som er kendt for sine fremragende faciliteter, herunder jetski-klubber og yachtcharter. For de mere jordnære er der desuden rig mulighed for dyrkning af golf, cykling, fodbold, ridning og tennisklubber rundt omkring i hele provinsen.

Costa de Valencia er en kyststrækning, der ligger i det sydøstlige Spanien mellem Costa Blanca og Costa de Azahar. Med varme somre, milde vintre og cirka 2.700 solskinstimer om året, tiltrækker denne smukke kyst besøgende året rundt.
Med kilometervis af fantastiske strande og skjulte bugter, den smukke storby Valencia og en række historiske byer og landsbyer i området, er kimen lagt til mange gode oplevelser. Alternativt, hvis du har lyst til at vove dig længere væk, kan du tage færgen til Ibiza fra havnen i Valencia eller fra havnen i Gandia.

Gandia i sig selv er et besøg værd med sit smukke historiske centrum og mange fremragende restauranter. Byen var et vigtigt kommercielt og kulturelt centrum i middelalderen og tilbyder sine besøgende et glimt af Spaniens fortid med det gotiske hertugpalads og basilikaen Santa Maria (kendt lokalt som “La Seu”).

Vi anbefaler dig også at tage en tur nordpå til havnebyen Sagunto, hvor du vil finde ruinerne af Sagunto slot på en dramatisk bakketop. Her vil du være i stand til at udforske ruiner, der inkluderer iberiske, romerske og middelalderlige rester og endda et romersk amfiteater.

Tag også forbi fødestedet for paellaen, nemlig Albufera Natural Park. Parken er hjemsted for Spaniens største sø og for en lang række vilde dyr. Tag en båd ud på søen og se den betagende solnedgang, eller kør mod den nærliggende landsby, El Palmar for at prøve “All i Pebre”, en risret lavet med friskfanget ål, fra søen.
Elskere af vandsport kan finde alt hvad de ønsker langs Valencia kysten. Provinsen tilbyder over 3.700 fortøjnings punkter, og Valencia har sin egen Royal Sailing Club. Der er sejlerskoler og nautiske sportscentre i de fleste byer langs kysten.

Oplev den fantastiske kyststrækning og udforsk forbløffende kultur og gammel historie og nyd det varme vejr hele året rundt.

Find alle boliger til salg i Valencia provinsen her.(Link åbner i nyt vindue)

Valencia by

Byens slogan er med rette ”Valencia – utroligt, men sandt”. 

Valencia by er Spaniens tredjestørste by og hovedstaden for hele regionen. En etableret havneby, hvor floden Turia møder Valencia-bugten. La Malvarrosa, bystranden er ren, sikker og meget populær blandt de lokale.

I 1957 oplevede Valencia en ødelæggende oversvømmelse, så byen igangsatte en plan for at føre floden uden om byen. Resterne af den gamle flodbund, der løber tværs igennem hele byen, er i dag blevet til Jardín del Turia – en 9 kilometer lang park med grønne arealer, sportsfaciliteter og områder til at afholde offentlige arrangementer.

I de sidste 30 år har investering fra turistbranchen gjort det muligt for byen at renovere mange historiske vartegn. Middelalderlige tårne, Torres Serrano og Torres Quarts, La Lonja og katedralen i Valencia er vidnesbyrd på den særlige valencianske gotiske stil. Mens City of Arts and Sciences er et fantastisk moderne ensemble med seks offentlige arenaer (fra et akvarium til et operahus) tegnet af den lokale arkitekt Santiago Calatrava.

Traditionen med Fallas-festen begyndte her i Valencia by; en fest med ild og fyrværkeri, hvor gigantiske Fallas figurer lavet i træ og papmache brændes, så byen kan genfødes fra dens aske.

Den verdensberømte Paella har også oprindelse i Valencia: denne risret har gamle rødder, men dens moderne form blev skabt i området omkring Albufera-søen, en stor sø, der nu er beskyttet som en del af Parc Natural de L’Aburela. Fra midten af marts til sommerens afslutning nydes særligt horchata – en forfriskende, hvid, nøddeagtig sukkerdrik – som indtages uden for lokale horchaterias.

Bolig
Valencia by har ca 800.000 indbyggere, med yderligere 1 million mennesker, der bor rundt om byen. Valencia huser historiske gamle ejendomme, der er blevet moderniseret og renoveret. Duplexer og lejligheder omkring det livlige strandområde og villaer og bungalows rundt omkring i forstæderne. Lige nu giver dens konkurrencedygtige ejendomspriser en fordel i forhold til andre prominente spanske byer som Madrid og Barcelona.

Transport
Valencia lufthavn ligger lige syd for bygrænsen med regelmæssige togforbindelser og her er det muligt at tage metro og tog direkte til centrum af byen og forstæderne. Estacio del Nord, i Valencia er hovedstationens togterminal. AVE kører højhastighedstog til større byer i både Spanien og Frankrig. Passage Maritim er en 4 km lang palmetræs promenade, der forbinder byens kystlinjer. Den er lukket for biler, men bruges af fodgængere, cykler, busser og sporvogne.

Sundhed
Valencia er veludstyret med hele 11 fuldt udstyrede hospitaler, hvoraf det ene er det respekterede universitetshospital, Hospital Universitari i Politècnic La Fe (de lokale kalder den blot ”La Fe”). Hver bydel/by har desuden et 24 timers lægecenter.

Leveomkostninger
Valencia er alt andet lige stadig et billigt sted at bo med tanke på at det er en international storby. Både huspriser og offentlige transportomkostninger er lidt højere end i Alicante.

Find alle boliger til salg i Valencia by her.(Link åbner i nyt vindue)

Lliria

Beliggende 30 minutter inde i landet fra Valencia, er denne by fyldt med romersk, iberisk og maurisk charme. Bosæt dig i denne by for at nyde kultur, gammel historie og velsmagende lokal gastronomi.

Lliria er en gammel by og udgør en af de største historiske byer i regionen. Talrige civilisationer har gennem tiderne sat deres præg: Iberianerne kaldte dette sted Edeta; romerne efterlod templer og pools, mens maurerne satte deres præg via de karakteristiske bade og moskeer. Du kan finde spor efter dem forskellige steder i byen. Følg maurerne til Banos Arabes, arabiske bade fra det 12. århundrede, engang besøgt af fromme muslimer for at rense sig før bøn eller følg ibererne til Poblado Iberico Edeta, en gammel iberisk ruin, hvor de nysgerrige samles for at se fragmenter fra fortiden, fra gamle huse til malerier, inskriptioner og keramik.

Byen er stadig hjemsted for en rig kultur og er især berømt for sin musik – Lliria er kendt som ‘musikkens by’ og har to musikskoler og to orkestre til at bevise det. De spiller til forskellige musik events hele året rundt.

Det er dog ikke kun musik Lliria har at byde på. Her finder du også en rig gastronomi. Ris er et vartegn og forekommer i mange retter og vildtkød finder vej ind i lækre pølser og retter som kød-paella. Traditionelt fremstillede kager og kager markerer de skiftende årstider. Hvis du elsker sol, historie, kultur, musik og god mad, vil du elske Lliria og byerne omkring.

I Lliria er befolkning hovedsageligt spansk med et lille internationalt samfund.

Bolig
En lang række ejendomme tilbydes i Lliria og i de omkringliggende byer som L´Eliana, Betera, La Pobla m.fl. Alt lige fra lejligheder og rækkehuse til landejendomme og villaer.

Faciliteter
Lliria tilbyder fremragende faciliteter, med masser af spisesteder, butikker, supermarkeder, fødevarebutikker, slagtere, bibliotek, arkæologisk museum, flere golfbaner i nærheden og mange smukke parker og haver.

Transport
Der er gode transportforbindelser til og fra Valencia, som ligger ca. 30 minutter væk. Tag Ademuz motorvejen CV37 direkte til Valencia, eller hop på en af de mange busser der afgår fra Lliria hver dag.

Sundhed
Der er en række offentlige sundhedsklinikker, læger og også et hospital, “Hospital de Lliria” i nærheden. Lliria har også tandlæger, optikere og dyrlæger, så du kan være sikker på at der bliver taget godt hånd om hele familien (inklusive kæledyr).

Leveomkostninger
Du sparer penge på bolig i Lliria, hvilket gør et boligkøb her til en god investering. Leveomkostningerne er generelt lave, især sammenlignet med den høje levestandard.

Find alle boliger til salg i Lliria her.(Link åbner i nyt vindue)

Oliva

Denne smukke kystby ligger i Valencia i hjertet af Spaniens appelsin region og har en fantastisk udsigt over bjergene og de smukke strande.

Tag til denne rolige by for at undslippe turisterne, nippe til sangria på skønne strande med blåt flag og nyd de mange lokale fester.

Oliva er en lille, stille kystby beliggende i hjertet af Spaniens appelsin region, cirka en time syd for Valencia. Med mere end 300 solskinsdage om året, et subtropisk middelhavsklima med milde vintre og varme, tørre somre, er området et populært sted for boligkøbere. De smukke strande med blåt flag og naturlige klitter er blot endnu en ting at fremhæve ved Oliva. Strandene er brede og strækker sig over syv kilometer langs kysten, hvilket betyder, at det er let at finde et stille og roligt sted for dig selv med plads til privatliv. Olivas strande er også perfekte til windsurfing og kitesurfing og det er muligt at leje udstyr forskellige steder i området. Hvis du har lyst til mere eventyr, kan du fra Denia tage færgen til Ibiza på knap 3 timer.

Selve den historiske by ligger lidt tilbagetrukket fra stranden – ligesom mange spanske byer er Pueblo (by) delt fra Playa (strand). Den gamle by har bevaret sin klassiske spanske stil med mange gamle hvidkalkede bygninger, smukke kirker og snoede brostensbelagte gader. Omgivet af appelsinlunde og marker er landbrug en af de vigtigste indkomstkilder for byen med relativt lidt turisme her, sammenlignet med de omkringliggende byer. Lad det ikke narre dig til at tro, at der ikke er noget at se og lave i Oliva – et program året rundt med fester holder byens indbyggere travlt beskæftigede. Oliva er desuden hjemsted for en af de største mauriske og kristne fester i Spanien.

Bolig
Du kan lave en særdeles god boliginvestering i Oliva. Byhuse, villaer og rækkehuse, hvoraf mange har en fantastisk udsigt over havet og bjergene i nærheden.

Faciliteter
Du finder alt, hvad du har brug for i byen, såsom dagligvarer og mad, tøj, elektroniske varer samt masser af barer og restauranter. Der er desuden fremragende ridefaciliteter i området, og du er blot ti minutter væk fra den eftertragtede Oliva Nova golfbane.

Transport
Oliva er lille, og mange af de lokale faciliteter ligger inden for gåafstand, så hvis du ikke planlægger at forlade området, kan du komme rundt uden en bil. Men hvis du vil gå længere væk, anbefales en bil.

Sundhed
Der er en lægeklinik i byen, ‘Centro de salud en Oliva’, og med flere tandlægeklinikker i byen, er du godt dækket ind. For at komme på hospitalet skal du køre til en af de nærliggende byer, Denia (27 minutter væk) eller Gandia (17 minutter væk).

Leveomkostninger
Du får meget for pengene i Oliva, der blandt andet har en lav kommuneskat, lave leveomkostninger på grund af det varme vejr og billige restauranter og barer.

Find alle boliger til salg i Oliva her.(Link åbner i nyt vindue)

Gandia

Lidt nord for Costa Blanca kysten ligger Gandia, den næststørste by i provinsen Valencia, hvor du finder nogle af regionens bedste strande, en rig historie og fremragende faciliteter.

Det perfekte match mellem byliv og middelhavs afslapning uden alt for mange turister. Gandia tilbyder en fantastisk valenciansk livsstil.

Strandområdet ved kysten er, hvor du finder de mest livlige barer og restauranter, mens byen, lidt inde i landet, er fantastisk til shopping, gåture i gaderne eller slappe af i en af de mange parker.

Gandia blev kendt under den berygtede Borgia-familie, skønt det er deres jesuitiske efterkommer, Saint Francisco de Borgia, som du finder fejret her i dag. Dette er en by spækket med spansk historie med gotiske arkitektoniske vidundere, inklusive hertugpaladset og Santa Maria-kirken. Du vil her nyde kulinariske lækkerier som fideuà, en unik paella version lavet af nudler, gåture i de omkringliggende bjerge og selvfølgelig smukke blå flag strande, der strækker sig så langt øjet rækker.

En hovedsageligt spansk by, hvor kun 16% af Gandias 74.000 indbyggere er udlændinge, betydeligt færre end i tilsvarende byer på Costa Blanca. Selvom du ikke finder mange internationale restauranter, barer eller hoteller her, er dette en pulserende kystby, der er særlig populær blandt pensionerede spaniere.

Bolig
Fordelen her er de rimelige priser og forskellige boligmuligheder. Vælg mellem lejligheder i strandområdet, rækkehuse i det gamle centrum eller kig i appelsinlundene mod vest for villaer og grunde til selv at bygge.

Faciliteter
Gågaden, Calle Major og de omkringliggende gader, er hvor du finder mere end 800 butikker og særligt populært er markedet hver lørdag morgen. Byen har utallige barer og restauranter samt et indkøbscenter, supermarkeder, banker og biografer. Tag til Gandia Playa (strand) der har alt hvad hjertet begærer, inklusive kasinoer.

Transport
I Gandia er du kun 70 kilometer syd for smukke Valencia by med dens internationale lufthavn og direkte togforbindelse. Byens togstation forbinder dig også med Alicante mod syd.

Sundhed
Gandia har sit eget hospital, lægehuse sammen med en række private tjenester. I nødsituationer er byen dækket af Røde Kors ambulance service.

Leveomkostninger
Byen er en god mulighed for alle, der leder efter en fantastisk beliggenhed ved havet, med fordelene ved en større by, men til en markant lavere pris, end du ville betale i det nærliggende Valencia eller Alicante

Find alle boliger til salg i Gandia her.(Link åbner i nyt vindue)

 

Områdeguide Costa Azahar (Castellon provins)

Oplev det antikke Spanien i denne mindre kendte provins, der er fyldt med smuk middelalderarkitektur, fantastisk natur og autentisk spansk charme. Drag med barfodede pilgrimme, lokale kunsthåndværkere og livsglade musikere i denne fortryllende provins, der blander historie med boheme stemning.

Castellon er den mindste af Valencias tre provinser. Her er der mindre turisme sammenlignet med andre dele af Spanien. Især spaniere og franskmænd holder deres ferie her, mens det er relativt ukendt for resten af verden. Det er et område, som er spækket af historie, små middelalderlige byer i bjergene, gamle gårde (fincas) smukt beliggende i appelsinlunde og imponerende slotte, hvor de allerførste maurerne i Spanien – Los Moros – engang slog sig ned.

Se den middelalderlige by Peñiscola, der med sit slot opført i det 14. århundrede sidder stolt på en robust halvø. Slottet blev bygget på resterne af en arabisk fæstning og blev senere hjemsted for pave Benedict XIII. Desuden er der også lidt inde i landet den smukke middelalderlige by Morella som ligger i Maestrazgo-bjergene. En by indkranset af en bymur fra det 14. århundrede med små snoede gader, der fører til det gamle slot.

Hvis det er det autentistiske spanien, som du søger, så tag ind i landet og op i bjergene og mød barfodede pilgrimme der beder om regn og tilgivelse. Det lyder muligvis poetisk, men pilgrimsrejser er almindelige i hele Spanien. Især denne, der har fundet sted i mere end 700 år i landsbyen Les Useres. Den sidste fredag i april starter en gruppe Pelegriner (pilgrimme), en rundtur på 70 km til det hellige bjerg Penyagolosa, hvor de håber, deres dedikation og styrke vil blive belønnet med rigelig nedbør og en god høst.

Disse gamle ritualer er bevaret i mange af provinsens bjergområder, såsom Maestrazgo. Historien er i live her, bevaret i folket. Nomade hyrder, ostemagere, stofvævere og den ældre lokalbefolkning er fyldt med viden om helbredende bjergplanter. Deres madkundskaber er fantastiske og lavet fra hjertet – kanin, lam, snegle, mandler og alt, landet har at byde på, forenes i store lerkrukke gryder og bages. Takket være mauriske vandingssystemer er en stor del af landet grønt og frugtbart, fyldt med duftende citrus- og olivenlunde og tætvoksende granskove.

Hvis det er havet der tiltrækker dig, skal du tage til Costa del Azahar, som har kilometer af uspolerede strande takket være at området er mindre kendt (dog ikke mindre smukt) end andre dele af Spanien. Her finder du Benicàssim med dens boheme stemning. Her afholdes den meget populære festival (FIB). Castellon de la Plana er provinsens historiske “hovedstad”.

Costa Azahar er et af de mest uspolerede områder i Spanien, særligt takket være strenge byggerestriktioner, som er med til at området bevarer sin gamle sjæl.

Flyt hertil for at opleve det autentiske Spanien og fyld dine dage med at besøge middelalderlige bjergbyer, eventyrslotte, strande med blå flag og uovertruffen natur. Leder du efter et stykke autentisk Spanien? Så finder du det her!

Beliggende mellem Valencia og Castellon, oser denne kyststrækning af klassisk spansk charme og er et af de mest uspolerede områder i Spanien. Som resultat finder du her en fantastisk natur, masser af historie og kultur. Smukke slotte ligger i middelalderbyer i bjergene, mens den berusende duft af appelsinblomst gennemsyrer det fantastiske landskab.

Tag til middelalderbyen Peñiscola, hvor du finder strande med blå flag og snoede små gader fyldt med tapasbarer og finurlige butikker.

Der er en romantisk, gammeldags stemning her, som får byen til at føles som om den mere hører til i en verden af Game of Thrones mere end i det moderne Spanien – Peñiscola blev da også brugt som location til serien i 2015, hvilket kun har bidraget til endnu mere opmærksomhed omkring byen.

Det er også værd at besøge mauriske Benicassim, en by med farverige facader og brede gader ved havet, som er berømt for at være vært for den årlige FIB International Music Festival der er en af Spaniens største festivaler.

Find alle boliger til salg på Costa Azahar her.(Link åbner i nyt vindue)

Peñiscola


Peñiscola er officielt en af Spaniens smukkeste byer. Placeringen af byen er fantastisk og den bruges ofte i film, inklusiv i serien Game of Thrones.

Peñiscola er en fæstningsby bygget på en halvø i Castellon-regionen i det nordlige Valencia.
Navnet Peñiscola stammer fra det latinske ord halvø: Byen “sidder” på en klippe, der hæver sig 64 meter over havets overflade. ‘Byen i havet’ er berømt for slottet, Pave Luna, en middelalderlig fæstning bygget af riddere i årene mellem 1294 og 1307.

Byen er en blanding af gammelt og nyt, med nationalparken Serra d’Irta omkring sig. Mod nord ligger Playa Norte, en 5 km lang strækning af gyldent sand med Blå Flag med alle dertilhørende muligheder for aktiviteter. Mod syd ligger den lignende, men mindre Playa Sur, og endnu længere ud findes små bugter dannet mellem klippefronterne i Nationalparken.

I Peñiscola findes der over 200 restauranter, det maritime museum Museu de la Mar og byen er vært for både Hondarribia-Peñiscola International Guitar Festival og Peñiscola Comedy Film Festival.

Peñiscola er rolig om vinteren, mens sommeren er fyldt med internationale turister. Mange spaniere besøger byen året rundt på grund af dens nationale arv. I den gamle bydel finder du antikvitetsforhandlere, kunstforretninger og keramikværksteder blandt de sædvanlige moderne butikker.

Bolig

Vi tilbyder alle slags boliger til salg lige fra villaer til hyggelige ferielejligheder tæt på stranden. Priserne er overkommelige og udbuddet er godt.

Transport
Benicarlo-Peníscola stationen forbinder Peñiscola med Valencia, Barcelona, Castellon og Tarragona. Castellon – Costa Azahar lufthavnen ligger 40 minutters kørsel væk, men du kan også bruge lufthavnene i Valencia, Reus eller Barcelona. Der er både intercitytog og lokale rutebusser.

Sundhed
Centro De Salud De Peñíscola er åbent 24 timer i den gamle bydel og der er et hospital 20 minutter væk i Vinaros.

Leveomkostninger
Med priser der tilpasses turister – fra campister til 5-stjernede hotelgæster – kan disse variere. For Spanien er dette et moderat prissat område.

Find alle boliger til salg i Peñiscola her.(Link åbner i nyt vindue)

Vinaros

Placeret en time syd for Tarragona på Costa Azahar ligger fiskerbyen Vinaros, en by, der blander “beachy vibes” med nogle af de bedste shoppingmuligheder i Castellon. Her kan du nyde fantastiske skaldyr, fremragende shopping og sublime strande med blå flag.

Beliggende i provinsen Castellon, lidt over en time væk fra Tarragona, ligger Vinaros, en kystby der kombinerer afslappede strand stemning med nogle af de bedste shoppingmuligheder i Castellon.

Strandene her er billedskønne: lange, gyldne, med fint sand og azurblåt vand, med en palme besat havnefront, der summer af restauranter, barer og caféer. Kør ad kystvejen, og smukke bugter begynder at dukke op, perfekte til at udforske ved snorkling.

Byen har også en travl fiskerihavn. Dette er gode nyheder for elskere af skaldyr for her finder man en overflod af friskfangede fisk og skaldyr året rundt, både på lokale markeder og på lokale frokostmenuer. Vær sikker på at du får prøvet den kendte lokale specialitet: Vinaros-rejer, en usædvanlig stor, kødagtig sort med en delikat smag, elsket over hele Spanien.

Gå til byens centrum for at shoppe eller for at nyde byens fantastiske arkitektur. Her er sublime pladser generøst flankeret med et stort udvalg af butikker, barer og restauranter, der fører til nogle spektakulære gamle bygninger. Sørg for at besøge den fantastiske kirke La Asuncion, som forener sin robuste, malede fæstningsstruktur med en storslået og raffineret kirke facade i barok stil.

Samfund
I Vinaros er hovedparten af indbyggerne spaniere med et mindre europæisk og internationalt klientel. Byen er berømt for sit fantastiske årlige karneval, som er et af de bedste i Spanien, for ikke at nævne King Prawn-festivalen!

Bolig
Der er boliger, som passer til enhver smag og pengepung. Du kan vælge mellem lejligheder i byens centrum, på stranden eller ved golfbanen. Alternativt er der moderne luksusvillaer, smukke bungalower, skønne rækkehuse og også kommercielle ejendomme og jord til rådighed.

Faciliteter
Dette er et af de bedste shoppingområder i Castellon, så du finder alt, hvad du har brug for til dagligdagen, for ikke at nævne et fristende udvalg af luksus. Supermarkeder, små butikker, designer tøjbutikker, skobutikker, bagerier, slagtere, banker, masser af gode barer og restauranter – uanset hvad det er, du har brug for, finder du det her.

Transport
Vinaros har fremragende transportforbindelser med sin egen togstation, en regelmæssig busforbindelse og Castellon – Costa Azahar lufthavnen ligger kun 45 minutter væk. Tag motorvej E-15, så kan du være i Tarragona på lidt over en time.

Sundhed
Der er en lang række medicinske faciliteter, fra offentlige klinikker til private lægehuse, tandlæger, apoteker og dyrlæger. Det nærmeste hospital er Hospital Comarcal de Vinaros, kun 7 minutter væk fra byens centrum.

Leveomkostninger
Leveomkostninger er meget rimelige, især når du sammenligner Vinaros med andre populære kyststeder. Boligmæssigt får du meget for pengene her og offentlig transport fungerer godt og er billig.

Find alle boliger til salg i Vinaros her.(Link åbner i nyt vindue)

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!