Book os til en online boligfremvisning i Spanien

14 May | 5 min read

Book en online boligfremvisning med bolig-udland.dk – inden I kommer herned og ser boligen selv med egne øjne.

Du kender det sikkert allerede – du har søgt og fundet en spændende bolig på internettet, som umiddelbart har alt det du søger – men har den nu også det? Vi oplever at mange har et stort ønske om at få mere konkret information, om de boliger de ser på nettet – hvordan er boligen indrettet, hvordan er fordelingen, hvordan er udsigten fra de forskellige rum og ikke mindst fra terassen, hvordan er nærområdet osv. Alt det der udover prisen og beliggenheden er vigtigt, inden man tager beslutningen og hopper på et fly og kommer herned og selv ser nærmere på det hele.

Vi er danmarks førende mægler i Spanien og har adgang til og kan fremvise ALLE boliger, der er til salg på markedet – også dem du ikke finder på vores egen side!

Vi arbejder for dig, som køber og vi vil derfor gerne ind i købsprocessen så tidligt, som muligt.

Hvordan foregår det?

  1. Det første der sker, er at I sammen med vores områdeansvarlige udvælger den eller de boliger, som I gerne vil se nærmere på.
  2. Vi aftaler en dag og et tidspunkt hvor det passer jer at se boligen sammen med os. Vi laver derefter aftale med sælger, bygherre eller bank om at komme forbi og filme den pågældende dag.
  3. Vi går på LIVE sammen med jer (via facetime, skype, whatsapp etc.) mens vi er ude på boligen. Her giver vi jer et detaljeret overblik over både bolig og området. I vil kunne stille alle de spørgsmål I måtte have undervejs og få svar direkte. Vi vil altid kunne gå tilbage til et rum eller ud på terrassen igen og se udsigten m.m. – I og med at det er interaktivt er det jer der bestemmer tempoet.
  4. I er nu, alt andet lige, blevet meget klogere på hvem vi er, hvordan vi arbejder samt hvad boligen og området har at tilbyde. I er nu helt klar til at komme en tur ned til Spanien og se alle herlighederne med egne øjne.
  5. I booker en GRATIS besigtigelsestur med vores områdeansvarlige.
  6. I finder jeres drømmebolig i Spanien 🙂

Produkter & priser:

Vi har to produkter I kan vælge imellem.

  1. Book os til én boligfremvisning (1-2 timers varighed): 500,00 dkk
  2. Book os en hel dag (max 5 boliger i samme område): 2000,00 dkk

VIGTIGT! Det fulde beløb betales retur, når der købes en bolig igennem bolig-udland.dk.

Vi tilbyder livefremvisninger i det omfang det er muligt og kun ved forudgående aftale. Kontakt vores områdeansvarlige for mere information og nærmere aftale eller skriv til os på info@bolig-udland.dk

Vi ses i Spanien 😊

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag de bedste tilbud først!