AdobeStock 437737662

De bedste baner på Costa Cálida (Murcia)

Costa Cálida er et mindre turistet ferieområde end både Costa del sol og Costa Blanca, men ikke desto mindre byder det på flere uovertrufne golfbaner.

Saurines de la Torre Golf

Har du aldrig været på banen, men synes du alligevel, den virker bekendt, så er det muligvis, fordi den minder om Nicklaus banen i Las Vegas. Kendetegnet er de bølgende fairways og den 6 hektar meter store sø, hvor både hul 9 og 18 går omkring og er medvirkende til, at der er spænding frem til sidste slag.
 

Greenfee:
Fra 43 EUR
Length:
6473 meter(s)
View on map

Roda Golf Course

State of the art. Vi har med en 18-hullers bane, der er designet af Dave Thomas, og der er tænkt på samtlige detaljer. Selve banen er dejligt udfordrende og meget varierende i sit landskab, og rundt om er der både store putting greens og driving ranges at øve sig på, ligesom et større kompleks lever op til en hver golfspillers vildeste fantasier.

Length:
6177 meter(s)
View on map

Mosa golf club

En lidt anderledes bane, da der i realiteten er tale om tre ni-hullers baner, men hvor de sagtens kan kombineres til en 18-huls bane. Stone, Pine og Oliver course er navnet på de tre baner, hvor navnet næsten afslører dens karakteristika. På Stone course er det 22.000 kaktusser samt 8.500 palmer og blomster, der udgør et slående og meget usædvanligt miljø. På Olive er det en overflod af oliventræer, der kombinerer det engelske og britiske, mens Pine Course har flere fyrretræer. Kombinationen af de tre gør, at det anses som en af Europas bedste og ikke mindst udfordrende baner.

Length:
6153 meter(s)
Website:
View on map

Mar Menor Golf

En bane hvor de første ni huller er designet at Dave Thomas, mens de sidste ni huller er designet af Nicklaus design. Vi har med en af de klart mest udfordrende baner at gøre, hvor det ikke kun er flotte omgivelser, men især spillet over den store sø på hul 4, 13 og 15, der for alvor giver stof til eftertanke.

Greenfee:
Fra 45 EUR
View on map

Lorca Golf Course

Dave Thomas har igen været på spil, og nok en gang er resultatet en udfordrende bane med flere forhindringer, der, hvis ikke solen gør det, kan give enhver spiller sved på banen. Det er en af de absolut smukkeste golfbaner i området, og den benyttes af samme årsag også til at afholde flere større europæiske turneringer. Udover sværhedsgraden er det omgivelserne, der gør Lorca Golf Course til noget ganske særligt, da du næsten uanset, hvor du befinder dig på banen enten kan spejde ud over Middelhavet eller bjerglandskabet i horisonten. Skal ganske enkelt opleves!

Greenfee:
Fra 34 EUR
Length:
5217 meter(s)
View on map

La Torre Golf

En noget kortere bane og en af de absolut korteste i regionen, hvilket gør den særdeles velegnet til spillere med et handicap i den højere ende, selvom enkelte af hullerne også sagtens kan udfordre spillere på et mere middel niveau. Omgivelserne er som så mange af regionens andre baner helt i top, og det er en glimrende bane at stifte bekendtskab med på din næste golfrejse.

Greenfee:
Fra 45 EUR
Length:
5403 meter(s)
View on map

La Serena Golf

Beliggende i Los Alcázares lige nær Mar Menor, og her kombineres golf og historie, da banen omkranser det 500 år gamle Torre del Rame, der oprindeligt blev bygget til at holde øje med pirater, der søgte tilflugt ved Mar Menor. Selve banen er også lidt af en skjult skat, for nu at blive i piraternes termer, da dens natur gør den utrolig smuk. Banen hører til i den svære ende af skalaen, da der er en del søer, der skaber udfordringer, ligesom den lokale vind også har det med at spille ind på flere af hullerne. Når du er færdig med din runde, så nyd en frokost på den flotte terrasse med udsigt over banen og Mar Menor.

Greenfee:
Fra 40 EUR
Length:
6168 meter(s)
View on map

La Manga Club

Her er der ikke bare tale om en bane, men et decideret resort, oplagt som destination for en golfrejse. La Manga er et yndet tilflugtssted for professionelle sportsudøvere i de kolde vintermåneder, da klimaet er ideelt til sport, og La Manga Golf Club er ingen undtagelse. Der er hele tre 18-huls baner, der har lagt græs, sand og vand til flere store internationale turneringer. Deres golfakademi er klar til at tilbyde professionel træning til folk med alle niveauer, og så ligger resortet i endda meget flotte omgivelser. Er det en unik golfoplevelse, du søger, så har du fundet det rette sted.

Greenfee:
Fra 75 EUR
Length:
6499 meter(s)
View on map

Hacienda Riquelme Golf

Åben hele året rundt, og den strækker sig mellem oliventræer, vilde blomsterenge og store søer. Fairways og greens er generelt større og bredere, end man typisk finder på disse kanter, og for de lidt mere teknisk anlagte, så var banen her den første til at benytte græstypen paspalum, der har en høj tolerance over for saltvand. En yderst varieret bane, der stiller store krav til den enkeltes tekniske formåen og evne til at læse både bane og vindforhold.

Greenfee:
Fra 45 EUR
Length:
6356 meter(s)
View on map

Hacienda del Álamo Golf Resort

Du kan næsten ikke sige golf i Murcia uden at støde på Dave Thomas, og han har også været på spil her med denne skønne bane, hvor der i forlængelse heraf også findes en større træningsbane. Hele otte søer giver banen  sit særlige kendetegn, og det gør særligt hul 8, 10 og 12 lettere komplicerede.

Greenfee:
Fra 43 EUR
Length:
6533 meter(s)
View on map

El Valle Golf

En del af Nicklaus Golf Trail, der  tilbyder 6 Nicklaus designede golfbaner inden for en radius af kun 25 km. Valle Best Golf er en ørkenbane og dermed ikke lige så frodig, som mange af de andre i området, men det gør den ikke mindre speciel eller udfordrende. Sværhedsgraden er medium, men det er en bane, der belønner de spillere, der tager, og evner at tage, risici.
 

Greenfee:
Fra 45 EUR
Length:
6355 meter(s)
View on map

Club de Golf Altorreal

Beliggende i bjergene over Murcia, hvilket giver dig en forrygende udsigt udover byen og regionen, mens du slår ud fra teen. Ligger lige i nærheden af Alicante Lufthavn, så den er let at komme til, hvis du kun har en enkelt dag i området og gerne vil benytte den til at gå en runde. En bane der har lagt græs til flere store turneringer, og hvor dens vandforhindringer gør særligt hul 9 og 18 til nogle af de mere drilske. Ellers er det generelt de mange bunkers, der er medvirkende til, at det særligt er en bane for spillere med et vist niveau.

Greenfee:
Fra 55 EUR
Length:
6239 meter(s)
View on map

Camposol Club de Golf

Oprindeligt opført som en 9-huls bane, men senere blev den udvidet til 18 huller. Af samme årsag vil du højst sandsynligt også kunne mærke forskel rent niveaumæssigt på den første og sidste halvdel af banen. På de første ni huller kan de fleste være med, men sværhedsgraden stiger markant på de sidste ni huller, hvor du skal holde tungen lige i munden, hvis du vil hjem med en fornuftig score.

Length:
5895 meter(s)
View on map

Alhama Signature Golf

Designet af ingen ringere end legenden Jack Nicklaus, og hvor der er tænkt over enhver detalje på banen. Fem store søer og 116 bunkers er med til at gøre den forholdsvis vanskelig, da banen tvinger dig til at gennemtænke hver eneste slag. Banen er bygget ind i dens naturlige omgivelser, og det skaber ikke kun en af Spaniens bedste, men også mest autentiske og naturtro golfoplevelser.

Greenfee:
Fra 45 EUR
Length:
6884 meter(s)
View on map