AdobeStock 188135091

De bedste baner på De Kanariske Øer

Med et klima, hvor solens næsten altid skinner, så er de Kanariske Øer som skabt til den perfekte golfferie. Vi er klar med en gennemgang af de bedste baner på de mange øer.

Tecina Golf (La Gomera)

En helt fortryllende bane med udsigt ud over Atlanterhavet, Tenerife samt Teide vulkanen, og hvor dine golfevner for alvor kommer i spil på denne par 71 bane. Banen falder 175 højdemeter og har en hældning på hele 10 procent fra 1. til 18. hul, hvilket er med til at gøre den dejligt udfordrende, på samme måde som de mange bunkers gør det. En af de mest unikke golfoplevelser, du kan forestille dig.

Greenfee:
Fra 90 EUR
Length:
6205 meter(s)
View on map

Salobre Golf & Resort (Gran Canaria)

Tidligere et ekstremt tørt og næsten goldt område på Gran Canaria, men indbyggerne har formået at gøre det særdeles frugtbart, og i dag finder vi også en af de mere storslåede golfbaner her. Storslået, fordi man med respekt for omgivelserne har formået at bygge en bane, der næsten går i et med naturen. Selve banen er et miks af svær og let, forstået således, at enkelte huller vil udfordre selv de mest øvede gevaldigt, mens andre er korte og mere ligetil, hvilket gør den velegnet for alle spillere uanset niveau.

Greenfee:
Fra 114 EUR
Length:
5825 meter(s)
View on map

Real Club de Golf Las Palmas (Gran Canaria)

Endnu en bane hvor de sceniske omgivelser er i centrum, hvilket gør, at du kan spille den et utal af gange, og hver gang vil det føles som en helt ny oplevelse. En stor variation fra hul til hul er med til at øge sværhedsgraden, uden den dog for alvor bliver decideret svær.

Greenfee:
Fra 114 EUR
Length:
6636 meter(s)
View on map

Oasis Golf (Gran Canaria)

Består af en 18-hullers bane samt en puttingbane med ni huller, og så har den en af de bedre restauranter, hvorfra du kan nyde udsigten over golfbanen efter en forhåbentlig veloverstået runde. Den største feature ved denne bane er dens særligt installerede lys, hvilket gør, at du kan spille til sent ud på aftenen året rundt.

Length:
6328 meter(s)
View on map

Meloneras Golf (Gran Canaria)

En bane placeret helt ud til havet i turistområdet Costa Meloneras på Gran Canaria, og hvor det netop er den uforlignelige udsigt, der gør banen til noget specielt. Udover en 18-hullers bane så har stedet også en putting green, pitching green, chipping green, driving range og en træningsbunker, ligesom det er muligt at få privatundervisning og forbedre din teknik.

Length:
5946 meter(s)
View on map

Las Palmeras golf (Gran Canaria)

En meget smuk bane, der mikser det bedste af amerikanske og britiske golfbaner. De første ni huller er således meget klassisk britiske i sin udformning og opbygning, mens det er tydeligt, at de sidste ni huller er mere amerikanske i sin arkitektur. Sværhedsgraden er i den lettere ende, men så er der jo rig mulighed for at nyde udsigten ud over Atlanterhavet og Las Canteras-stranden, mens du går rundt på banen.

Length:
1237 meter(s)
View on map

Lanzarote golf (Lanzarote)

Beliggende i Puerto del Carmen og med en udsigt der strækker sig helt til Fuerteventura på en klar dag. Det er en af de baner, der har gjort rigtig meget ud af miljøet. Planterne er næsten uden undtagelse de oprindelige i området, og alt vandet er behandlet for at skåne miljøet. På nær to huller er der fire steder ved hvert hul at tee ud fra, så den er ideel at spille, selv hvis man spiller en runde mod andre spillere med et andet handicap.

Greenfee:
Fra 59 EUR
Length:
6133 meter(s)
View on map

Golf del Sur (Tenerife)

Indbegrebet af golf på en ø med udsigt til Atlanterhavet. Beliggende i den sydlige del af øen og med tre baner med forskellig sværhedsgrad. Nord- og Sydbanerne er de vanskeligste opbygget i en klassisk amerikansk stil med brede fairways og store bunkers.

Greenfee:
Fra 76 EUR
Length:
5764 meter(s)
View on map

Golf Costa Teguise (Lanzarote)

En bane designet af britiske John Harris i 1978, og den ligger lige ved foden af en vulkan, og det spiller ind på designet, hvor du bevæger dig mellem og langs lavasten, kaktusser og palmer. Du får ganske givet brug for alle dine jern, for den er blandt de mere vanskeligste på De Kanariske Øer. Som så mange andre baner på disse breddegrader gør den lette havbrise, at det aldrig bliver for varmt at spille her.

Greenfee:
Fra 66 EUR
Length:
6476 meter(s)
View on map

Golf Costa Adeje (Tenerife)

Ambitionerne er store på disse kanter, hvor man gerne vil være blandt de førende sportsresorter, og hvad golfbaner angår, er man allerede godt på vej. Udsigt ud over havet, øen La Gomera, Playa og bjergene i Adeje. Der er lige mange par 3, par 4 og par 5 huller, og der skal luft under dit sving på første hul, når du skal forsøge at få bolden så langt som muligt på det 510 meter lange hul.

Greenfee:
Fra 58 EUR
Length:
6203 meter(s)
View on map

Golf Club Salinas de Antigua (Gran Canaria)

Vi har med en bane at gøre, der er designet af den dobbelte verdensmester Manolo Piñero, og hvor de mange klitter er med til at give læ for den værste vind, da banen ligger lige ud til havet. Den er meget miljørigtig i forhold til sit vandingssystem, så du kan spille med god, grøn samvittighed.

Greenfee:
Fra 62 EUR
Length:
5500 meter(s)
View on map

Fuerteventura Golf Club (Fuerteventura)

Kun otte kilometer fra den lokale lufthavn og med et fem stjernet hotel lige ved siden af, så er Fuerteventura Golf Club oplagt, hvis du kun har få dage på øen og ikke vil spilde tiden. Der er tale om en par 70-bane, og med til stedet hører også en træningsbane med 50 tee-positioner, en enorm puttinggreen, yderligere en green samt et netværk af stier til golfvognene. For dig, der gerne vil kombinere golf med luksus.

Greenfee:
Fra 65 EUR
Length:
6069 meter(s)
View on map

El Corjito Club de Campo (Gran Canaria)

En billedskøn golfbane hvor du bevæger dig mellem et utal og palmer samt store søer, der virkelig gør oplevelsen særlig og eksotisk. På mange måder selve definitionen af De Kanariske Øer. Det er en forholdsvis kompliceret bane, men på hvert hul er det helt op til seks tee-steder, du kan slå ud fra, så der er i realiteten mulighed for at spille banen uanset niveau.

Length:
6308 meter(s)
View on map

Club de golf de Tenerife (Tenerife)

En lidt ujævn bane, men hvor skønheden ikke lider nogen skade, og hvor de største udfordringer består i de mange træer, der omkranser banen. En forholdsvis let bane, hvor der godt nok er forhindringer, men hvor en spiller med et vist niveau vil være i stand til at omgå dem uden større problemer.

Length:
5740 meter(s)
View on map

Campo de Golf Maspalomas (Gran Canaria)

Den ligger tæt på den berømte strand af samme navn, og det spiller også ind på designet af denne bane, der blev opført i 1968. Der er masser af klitter og palmer, som er med til at give den en ekstra skønhed, ligesom man sagtens kan risikere at ryge en tur i vandet, når man går en runde.

Length:
6147 meter(s)
View on map

Campo de Golf Las Americás (Tenerife)

Du har mulighed for at kombinere golf og luksus, hvis du benytter hotellet, der ligger ved banen, men du kan også sagtens gå en runde bare for skønhedens skyld, da den er placeret i en form for naturligt amfiteater. Fairways er generelt bredde, og der er en del søer og vandløb, der er med til at gøre det til en ufordrende bane.

Greenfee:
Fra 108 EUR
Length:
6041 meter(s)
View on map

Buenavista Golf (Tenerife)

Hvis du mister et par golfbolde undervejs, så er det næsten at forvente, da hul 15 og 17 næsten bogstaveligt talt ligger på en klippeafsats. Fairways er udformet, så de så vidt muligt respekterer det naturlige terræn, og vi har med en forholdsvis spektakulær bane at gøre, hvor vandfaldet, der udspringer mellem hul 9 og 18, giver dig en ekstra oplevelse.

Greenfee:
Fra 57 EUR
Length:
6150 meter(s)
View on map

Anfi Tauro Golf (Gran Canaria)

En 18 og 9-hullers bane der ligger i et spektakulært landskab af palmer, søer og vulkanske bjerge. Banerne er designet af de verdenskendte golfarkitekter Hagge, Smelek og Baril, og det er ikke at tage munden for fuld ved at konstatere, at dette er blandt deres smukkeste baner. Skal ganske enkelt opleves!

Greenfee:
Fra 115 EUR
Length:
5843 meter(s)
View on map

Amarilla Golf & Country Club (Tenerife)

Amarilla Golf & Country Club er et af de største og mest interessante projekter af sin art i verden, og dens længde gør, at du stort set aldrig skal vente på at slå ud.  Det er en af de mere udfordrende baner med sit terræn, men den tilbyder samtidig også muligheder for de knap så øvede, så alle kan i realiteten få en god oplevelse på denne bane.

Greenfee:
Fra 56 EUR
Length:
6077 meter(s)
View on map

Abama Golf (Tenerife)

Vandfald, 22 søer og over 25.000 palmer. Der er en grund til, at denne bane anses som en af Dave Thomas bedste designs. Alt omkring banen oser af luksus inklusiv det femstjernede ressort, hvor der også er tennisbaner, spa og konferencecenter.

Greenfee:
Fra 200 EUR
Length:
6271 meter(s)
View on map