AdobeStock 41995550

De bedste baner på Costa Almería

Provinsen med de fleste solskinstimer i Europa i løbet af et år, så et oplagt sted at nyde solen på de mange omkringliggende golfbaner.

Aguilón Golf

En bane der virker nærmest indbygget i dens naturlige miljø, og hvor de smukke grønne farver fra green og fairways skaber en særlig kontrast til bjergskråningen Sierra Aguilón. Der er flere end 100 bunkere samt seks store søer, men banens niveau er alligevel, så alle kan være med. En forholdsvis ny bane, der på kort tid er blevet ekstrem populær.

Greenfee:
Fra 50 EUR
Length:
5756 meter(s)
View on map

Alborán

Beliggende lige midt i det hele. Fem minutter fra lufthavnen og 15 minutter fra byens centrum og ved siden af en naturpark. Banen er skabt på en måde, så den forbruger meget lidt energi, og hvor langt størstedelen af vandet er genanvendeligt. Der er plantet en masse træer på banen, der giver den en særlig atmosfære, og så er den ganske udfordrende, for trods forholds store og brede fairways så besværliggør over 50 bunkers banen.

Greenfee:
Fra 55 EUR
Length:
6278 meter(s)
View on map

Golf Almerimar

Den består af en 18-hullers samt en 9-hullers bane, og det er den første golfbane, der blev opført i Almería. Den ligger et godt stykke udenfor byen, men den er værd at køre efter. Banen er kendetegnet ved sine brede fairways, ligesom de mange træer og planter giver lidt tiltrængte skygger i sommermånederne. Den er meget amerikansk i sin udformning, men er blevet modernificeret en smule med årene.

Greenfee:
Fra 52 EUR
Length:
5981 meter(s)
View on map

Desert Springs Golf Club

Du får en betagende udsigt ved at gå en runde her, da hele banen er omgivet af store bjerge, der tårner op langs fairways. Banen ligger mellem byerne Turre og Mojácar i forholdsvis uspolerede omgivelser og er noget ganske særligt.

Greenfee:
Fra 50 EUR
Length:
5979 meter(s)
View on map

Country Club La Envía Golf

Vi har med Europas første ørkenbane at gøre, og det ses tydeligt, når kaktusser, kilder og klipper omkranser banen, der er ret så flad. Den kan virke forholdsvis svær ved første øjekast, som du skal til at slå ud, men den hører klart til i den lettere ende af skalaen over baner i regionen. 18. hul er dog en udfordring for selv de mest øvede spillere.

Greenfee:
Fra 45 EUR
Length:
5413 meter(s)
View on map

Marina Golf Mojácar

En golfbane der så dagens lys i 2000, og hvor du kan se lyset ud over Middelhavet, næsten uanset hvor på banen du befinder dig. En ikke al for lang bane, men som med sine mange træer og buske skaber følelsen af at vandre i en stor have. En bane hvor de fleste uanset niveau kan være med.

Greenfee:
Fra 44 EUR
Length:
5272 meter(s)
View on map

Playa Macenas Golf Resort

En billedskøn bane, hvor der er arbejdet ihærdigt med detaljerne. Det gør blandt andet, at hvert hul tilbyder forskellige sværhedsgrader alt efter niveau, hvilket igen gør den velegnet til spillere med forskellige handicaps. Adskillige bunkers og høje er med til at give banen sin karakteristika.

Greenfee:
Fra 50 EUR
Length:
4540 meter(s)
View on map

Club de Golf Playa Serena

Banen stammer helt tilbage fra 1979, men den er blevet flot vedligeholdt, og derfor er du fortsat garanteret en storslået golfoplevelse, når du giver dig i krig med banen, der er blandt de fladeste i Spanien. De mange kastevinde er med til at øge sværhedsgraden på banen, ligesom bunkers og søer besværliggør vejen til hullet. Specielt hul 7 og hul 13 sætter store krav til dit udspil, da et godt drive er fundamentalt, hvis du skal have bolden i hul uden at tilføje alt for mange slag til regnskabet.

Greenfee:
Fra 60 EUR
Length:
6262 meter(s)
View on map

Golf Valle del Este

Da den åbnede i 202 blev den Europas blot anden ørkenbane efter Country Club La Envía Golf. I horisonten kan du derfor spejde bjerge og golde områder, men selve banen er som et paradis, hvor de meget klare grønne farver skaber en flot kontrast, ligesom vandfald er med til at gøre det. Banen har tre par 5 hul, men det er et par 4 hul på tredje hul, der som oftest skaber de største problemer, mens hul 12 er blandt de allersmukkeste med den utrolige udsigt.

Greenfee:
Fra 41 EUR
Length:
5717 meter(s)
View on map