AdobeStock 318227485

De bedste baner på Costa Blanca syd

Området byder på nogle af Spaniens bedste strande, men det er også her, du finder nogle af de mest storslåede golfoplevelser i hele Europa, som du takket være det gode klima kan spille hele året rundt.

Las Colinas Golf & Country Club

Lidt syd for Alicante finder du denne 330 hektar store dal, hvor en af de mest anerkendte golfbaner er blevet anlagt. Det må være et must for enhver middel til øvet golfspiller at prøve denne bane. Er flere gange blevet udråbt, som ikke bare spaniens bedste, men en af europas bedste baner! Der er spillet flere store turneringer på banen her, og man forstår hvorfor, når man slår ud på første hul. Greens er bølgede og stiller derfor store krav til præcisionen hos den enkelte spiller. Banen er brugt til European Tour Q-school.

Greenfee:
Fra 60 EUR
Length:
6289 meter(s)
View on map

Vistabella Golf

En naturskøn bane i en citruslund, og på et niveau hvor alle kan være med. Der er arbejdet meget med detaljerne på denne bane designet af Manuel Piñero, hvilket betyder, at der er stor variation fra hul til hul. Brede fairways, drilske greens, bunkers og en stor sø er med til at give banen sit kendetegn.

Greenfee:
Fra 59 EUR
Length:
6000 meter(s)
View on map

Real Club de Golf Campoamor

Banen her ligger på en gammel landejendom, og derfor er landskabet omkring den dejligt uspoleret. Klimaet er lidt anderledes her, da der næsten er tale om et mikroklima på banen, da to dale giver den læ for de vinde, der måtte komme. En meget flot bane med en skøn udsigt, men hvor der måske alligevel ikke er alverdens tid til at nyde den, for det er en bane, der kræver stor koncentration.

Greenfee:
Fra 59 EUR
Length:
6203 meter(s)
View on map

Lo Romero Golf

En meget klassisk bane, hvor de fleste uanset handicap kan være med. Også selvom de 57 bunkers og de otte søer skaber visse forhindringer. En bane med fire par tre, ti par fire og fire par fem huller, og hvor du får brug for alle dine golfkøller. Der er tale om simpel bane, men du vil alligevel opleve en stor forskel i omgivelserne på de første og de sidste ni huller, som du går fra rolige omgivelser til lidt mere vild natur med en del fyrretræer rundt om dig.  Glæd dig til en mindeværdig afslutning på hul 18 som slutter på en Ø-green.

Greenfee:
Fra 60 EUR
Length:
6237 meter(s)
View on map

Las Ramblas de Campoamor

Skabt af Pepe Gancedo, der er kendt for sine fantasifulde baner, der er noget for sig, og Las Ramblas de Campoamor er ingen undtagelse. Det er en af de absolut smukkeste baner, ikke kun i Alicante men i hele Spanien, ja måske endda hele Europa, og så er det en bane, der er anlagt på stejlt terræn. Beliggende i et bjergrigt område stilles der store krav til den enkeltes evner, hvor der skal skiftes mellem at spille sikkert og tages chancer. En vanskelig bane, men hvor alle vil kunne nyde den utrolige skønhed, der omgærder den.

Greenfee:
Fra 39 EUR
Length:
5281 meter(s)
View on map

La Marquesa Golf

Godt en times kørsel væk fra Alicante finder vi La Marquesa Golf. En bane velegnet til nybegyndere, men hvor mere øvede om ikke andet vil nyde naturen og udsigten, som de går rundt. Det sværeste aspekt ved banen er dens lidt kuperede terræn, hvor der veksles mellem lange og korte huller. Banens hul 16 er iøvrigt en tro kopi af hul 17 på PGA Sawgrass.

Greenfee:
Fra 58 EUR
Length:
6115 meter(s)
View on map

Golf La Finca

En af de nyeste baner i Alicante-provinsen, og det afspejler sig ved, at der er tænkt på alt. Den er designet med det formål, at den skal husere store mesterskaber. En flot og naturskøn bane, der også har et rigt dyreliv at byde på, og hvor man har udsigt ud over Escotera-bjerget. Strande, sejlklubber og en masse andre faciliteter er kun få minutter væk, så der er rig mulighed for at kombinere golf med andre aktiviteter.

Greenfee:
Fra 50 EUR
Length:
6394 meter(s)
View on map

Font del Llop Golf Resort

En bane der så dagens lys i 2010 og som ligger blot ti minutter fra Alicante Lufthavn, så den er let at komme til. Designet i en blanding af en skotsk-amerikansk stil, hvor der skal bruges stort set alle golfkøller i tasken, men hvor banens design gør, at alle, uanset niveau, bør få sig en god oplevelse.

Greenfee:
Fra 43 EUR
Length:
6313 meter(s)
View on map

Club de Golf El Plantio

En meget eksotisk bane, hvor det er tydeligt at fornemme, at banen er anlagt med respekt for de naturlig omgivelser, og hvor der anvendes kunstvandingsmetoder ved brug af restvand. En bybane, da den kun ligger et par veludførte golfslag fra Alicante by. Den byder både på en 18-hullers og en 9-hullers bane, ligesom der er opsat et træningsanlæg samt en international golfskole. Komplekset har med sin centrale placering mange aktiviteter at byde på, men alligevel føles det som om, man er langt væk fra alting, når man går rundt på den naturflotte bane.

Greenfee:
Fra 40 EUR
Length:
6272 meter(s)
View on map

Campo de Golf Villamartín

Opført i 1972, og har stadig ry for at være en af de bedste golfbaner i hele Spanien. Der er relativ stor variation fra hul til hul, og greens er af en fornuftig størrelse, hvorfor de største udfordringer er de mange søer samt klipper og skråninger, der godt kan risikere at koste en bold eller to, hvis ikke man er forsigtig. En bane der har haft flere store turneringer, og som spillere på alle niveauer kan få en god oplevelse ved.

Greenfee:
Fra 45 EUR
Length:
6005 meter(s)
View on map