golf course costa tropical

De bedste baner på Costa del Sol øst og Costa Tropical

Når solen skinner stort set hele året rundt, hvad er så bedre end en tur på golfbanen? På Costa del Sol øst og Costa Tropical kan du kombinere en runde golf med nogle storslåede naturoplevelser.

Real Club de Golf El Candado

En af de allerførste baner, der blev opført på Costa del Sol, og det var en af dem, der for alvor bragte golfspillet til regionen. Det er en ni-hullers bane, der er forholdsvis svær at have med at gøre, da det er et ujævnt underlag, som stiller store krav til din tekniske snilde. Der har været afholdt et væld af konkurrence på banen gennem årene, og flere af de bedste spanske spillere har fået deres golfmæssige opdragelse her.

Greenfee:
Fra 18 EUR
Length:
2300 meter(s)
Website:
View on map

Baviera Golf

Det er den mangedobbelte deltager i Ryder Cup, José María Cañizares, der står bag denne perle af en golfbane lidt uden for Malaga. Det er en flad bane, der er kendetegnet ved sine brede greens og sine mange forhindringer, der kræver en række forskellige slag. Ideel uanset handicap, og sammenholdt med den uforlignelige udsigt ud over både Middelhavet og bjergene, er du sikret en mindeværdig dag, selv hvis golfspillet ikke lever op til egne forventninger.

Greenfee:
Fra 42 EUR
Length:
5609 meter(s)
Website:
View on map

Antequera Golf

Beliggende 650 meter over havets overflade og af mange anset som den bedste bane i Andalusien, når det kommer til indfaldsveje, da den kan nås på under en time, uanset om du er i Sevilla, Málaga, Córdoba eller Granada. En meget kontrastfyldt bane i forhold til landskabet og også med tanke på selve udformningen af banen, hvor du skal grave dybt i tasken for at finde de rette køller til de rette slag.

Greenfee:
Fra 36 EUR
Length:
6000 meter(s)
Website:
View on map

Añoreta Golf

En af den slags baner, du normalt kun ser på Instagram fotos med sine mange palmer hele vejen rundt. Igen er det José María Cañizares, der har været på spil i forhold til design af banen, der har par 72, og som alle uanset handicap kan få noget ud af. Hul 7 er det smukkeste med sin panoramiske udsigt ud over havet, mens hul 17 nok er det mest udfordrende, da det er omgivet af vand på alle sider.

Greenfee:
Fra 50 EUR
Length:
5976 meter(s)
Website:
View on map

Santa Clara Golf Granada

Den ligger blot syv minutters kørsel fra centrum af Granada, så du kan snildt kombinere et besøg i byen med en tur på golfbanen. Det er et meget teknisk design, med brede fairways, greens og tees samt talrige bunkers, der tilskynder et vist niveau. Når du har overstået golfbanens strabadser, er der et større loungeområde med restauranter og spa muligheder, hvis det frister.

Greenfee:
Fra 52 EUR
Length:
6598 meter(s)
Website:
View on map

Medina Elvira club de golf

Dens terræn giver udfordringer for alle uanset niveau, men selve designet henvender sig primært til nybegyndere og letøvede spillere. Greens er bredde, og er du dygtig med putteren kan du komme rundt i banen i en mere end hæderlig runde. Banen har et par på 72.

Length:
6460 meter(s)
View on map

Granada Club de Golf

Banen ligger meget tæt på Granada og byder på en fremragende udsigt over Sierra Nevada-bjergene. Det er ikke særlig kuperet, så det er en forholds let bane, vi her har med at gøre. Du skal dog holde tungen lige i munden på hul 15 og 17, der godt kan risikere at ødelægge en ellers perfekt score.

Greenfee:
Fra 41 EUR
Length:
6037 meter(s)
Website:
View on map

Club de Golf Los Moriscos

Opført i 1974, men denne ni-hullers bane kan alligevel godt tildeles prædikatet moderne. Vi har med en bane at gøre, der praktisk talt ligger på stranden, hvilket selvsagt giver nogle ekstraordinære omgivelser at gå rundt i. Fairways er i grove træk brede og flade, og med en udsigt over Sierra Nevada-bjerget, er du rent visuelt også sikret en stor oplevelse.

Greenfee:
Fra 45 EUR
Length:
5072 meter(s)
Website:
View on map